Fiica risipitoare se intoarce pe blog!

By | 1/08/2019 09:45:00 p.m.
    La multi ani!
    M-am asezat in fata tastaturii fara sa stiu de ce, am umblat pe Facebook, pe LinkedIn si dupa am vazut o iconita mica in dreptul careia scrie mare "SUDESSA". Un jurnal de-al meu mai vechi. Nu l-am mai deschis din 2017 si mi-e dor. Nu am mai simtit nevoia asta arzatoare de a scrie de atat de mult timp incat nici nu stiu daca mai stiu cum se face.


    Am in cuptor o tava cu vinete, am pe sarma o groaza de rufe si o geanta de cucoana, asa cum nu m-am imaginat niciodata. Sunt maritata si sunt sigura ca daca ma intreba cineva in 2011, cand am inceput sa scriu aici, cum ma vad peste 10 ani nu as fi zis niciodata " maritata" sau " gospodina". Si nu ma intelegeti gresit, nu sunt, doar in seara asta m-au apucat talentele de gatit, cu maritatul, odata "rezolvata" chestia nu prea mai ai cum sa zici ca nu esti sau ca nu ai vrut.
     Aberez, stiu, dar am asa de multe lucruri de scris, anul 2017 m-a obosit enorm. Am cateva texte scrise atunci, niciodata publicate, care imi aduc aminte de momente grele si pe care le vreau ramase atunci. Anul 2018 a fost mai ok, doar cu ceva decizii importante si nevoia de a-mi reveni complet.
    Am zis ca nu mai promit nimanui nimic. Poate doar mie! Dar altfel nu mai promit, nu mai zic nimic de intoarcerea la scris, de revenirea pe youtube, de readucerea in prim plan a campaniilor #demachiereaebaza sau #beautyhunt pentru ca nu stiu daca voi putea.
    Incep anul 2019 cu o decizie profesionala care sper sa-mi readuca pofta de viata, de scris si de a va povesti despre noutatile din sfera de beauty.
 

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com