Cadouri perfecte pentru parul iubitei tale: Moroccanoil

By | 11/04/2016 12:00:00 a.m.
    Gata cu joaca.Maine, poimaine vin sarbatorile de iarna si cred ca este cazul sa fim pregatiti din timp cand vine vorba despre cadorui.Nu stiu cum se face de ajung in fiecare an sa imi doresc produse de ingrijire: de fata, de corp, pentru par. Azi va propun cateva variante pentru ingrijirea parului pentru ca, nu-i asa domnilor, parul este una dintre cele mai vizibile parti ale corpului nostru.
     In acest an Moroccanoil ne ofera mai multe kit-uri pe care ni le putem face cadou atat noua, cat si femeilor dragi noua. Unul dintre cele mai importante produse pentru o femeie a secolului XXI este samponul uscat. Trebuie sa recunosc ca pana acum nu am gasit un produs mai bun decat samponul uscat de la Moroccanoil, motiv pentru care cel care mie-mi face cu ochiul este kit-ul care il are in componenta:
     KIT CHRISTMAS 2016 CLEANSE & GO :Tratamentul Moroccanoil 100 ml,Şampon Uscat
(Light/Dark) 205 ml,  Spray de Păr Strălucitor Strong 75 ml, Pret: 334
     Un alt cadou simpatic mi se pare sticluta de 25ml de ulei tratament care poate fi agatata si in bradul de Craciun. Chiar discutam cu o prietena si ma intreba daca produsele Moroccanoil sunt bune si i-am zis ca pentru mine si mama uleiul asta a facut minuni si i-am recomandat sa isi cumpere varianta de 25 de ml pentru a-l testa.
     La TopLine o sa gasiti si alte seturi sau produse care merita incercate.Printre ele se numara:

     KIT CHRISTMAS 2016 REPARATOR - HIDRATANT: Șampon Reparator Hidratant 250 ml, Conditioner Reparator Hidratant 250 ml, Mască Reparatoare 75 ml, Tratamentul Moroccanoil 25 ml, 310 lei


     KIT CHRISTMAS 2016 PENTRU VOLUM:  Şampon Pentru Volum 250 ml, Conditioner
Pentru Volum 250 ml, Mască Hidratantă Light 75 ml, Tratamentul Moroccanoil Light 25 ml310 lei
     Deci, pe voi care va intereseaza si pe care credeti ca ati putea sa-l faceti cadou?
Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com