De ce trebuie sa ajungi la noul magazin NYX

By | 10/06/2016 11:12:00 a.m.
      Stiti ca nu va trimit niciodata dupa cai verzi pe pereti.Va scriu despre noua deschidere a magazinului NYX din ParkLake pentru ca sunt sigura ca acolo o sa gasiti cu siguranta macar trei produse care sa va multumeasca. Eu deja am mers de trei ori, si nu doar pentru mine, ci mai mult pentru prietenele mele care vor sa le ajut sa-si aleaga.
       Bucuria ca avem in sfarsit un magazin NYX in care sa ne rasfatam este enorma.Ce-i drept ma cam saturasem sa vad clipuri cu fetele din afara care se plimba si incearca diferite produse in magazine pline de cosmetice.Eram invidioasa, trebuie sa recunosc.
       De la sute de rujuri pana la sute de nuante de farduri si alte zeci de tipuri de produse NYX ofera produse pentru toate gusturile si toate nevoile. Eu sunt in continua cautare de anticearcane si pudra.Imi place sa incerc si sa vad ce a mai aparut pe piata, motiv pentru care am plecat de la magazin cu un nou concealer, unul pe care deja il incercasem si de care eram multumita.
       Ca sa fiu si mai explicita, trebuie sa ajungeti neaparat pana la magazin pentru ca sigur aveti nevoie de vreun produs, unul la care nici macar nu va ganditi.
       Va las mai jos live-ul facut pe facebook de la evenimentul de deschidere al magazinului:

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com