Ce trebuie sa stii daca iti surade epilarea definitiva

By | 9/29/2016 09:31:00 a.m.
      Istoria mea cu epilarea definitiva este lunga si controversata, dar despre asta o sa va vorbesc intr-un alt articol.Momentan am observar ca multe dintre voi mi-au trimis intrebari despre ce trebuie sa faci, cum sa te pregatesti inainte de a merge la o sedinta de fotoepilare.
      Am intrebat-o pe Diana, persoana care se ocupa momentan de sedintele mele de epilare definitiva inghinala si mi-a raspuns asa:
Am fost la plaja/solar. Pot efectua sedintele de epilare? Da, stiinta a evoluat si chiar daca acum cativa ani ne era absolut interzisa bronzarea zonei acum Diana m-a asigurat ca aparatele Nomasvello reusesc sa ofere efecte chiar si pe pielea bronzata.
Daca folosesc ceara/epilator ca metoda de epilare pot merge la epilare definitiva?Da, doar ca trebuie sa asteptati patru saptamani inainte de a efectua sedinta de IPL, timp in care puteti folosi lama sau o crema.Ideea este sa nu smulgeti firele.
Pot sa exfoliez zona? Da, dar sa nu fie exfolianti chimici.
De ce trebuie sa ma feresc dupa sedinta de epilare definitiva? De produsele care au in continut alcool, iar aici trebuie sa aveti mare grija pentr ca sunt si deodorante care il contin. Trebuie de asemeni sa aveti grija sa nu faceti dusuri sau bai cu apa fierbinte.
        In octombrie Nomasvello are o super oferta si ofera la fiecare trei sedinte de epilare definitiva achizitionate o sedinta de Proskin cadou:

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com