Cea mai noua metoda de aplicare a fondului de ten. Merita banii? | Electric Foundation Applicator

By | 8/04/2016 08:32:00 a.m.
    Sa ai un ajutor in aplicarea machiajului nu mai este de mult un lux.In lume au inceput sa apara tot felul de aparatele care pulverizeaza fondul de ten, care-l aplica prin miscari circulare, chiar si prin vibratii.Despre ultima categorie va vorbesc in acest articol.Una dintre cele mai controversate inventii este un gadget care are incorporat un buretel vibrator. Electric Foundation Applicator de la SilverCrest m-a facut sa alerg pana la primul LIDL sa il cumpar fara sa ma gandesc inainte daca am nevoie de el sau daca are rost sa au banii, ce-i drept nu multi.
     Pentru ca imi doresc sa impartasesc cu voi fiecare experienta de acest fel am hotarat sa realizez un First Impression/ Quick Review.Cred ca este foarte important sa vedeti cu ochii vostri cum aplica fondul de ten si daca isi merita banii:


Il recomand? Da, este un produs care face aplicarea fondului de ten mai distractiva, dar si mai usoara.Efectul natural pe care l-am obtinut cu acest aplicator electric de fond de ten nu l-am obtinut cu acest fond de ten niciodata (pe timp de vara).
Brand:Silver Crest
Nume: Electric Foundation Applicator
Garantie: 3 ani
Cantitate: 1 aparat, 4 bureti, o baterie
Pret: 32 de lei
De unde se cumpara: Lidl.

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com