Yves Rocher Gel de dus cu Migdale si Flori de Portocal Review

By | 7/25/2016 08:17:00 a.m.
    Poate ca este mai mult decat o necesitate, este un ritual al infrumusetarii, sau poate este un simplu dus.Oricare dintre aceste variante ar sta in picioare, mai ales ca este vara si spalarea corpului a devenit poate cea mai importanta "miscare" in lupta cu mirosurile neplacute.
    Va vorbesc in acest articol despre un produs care pentru mine a schimbat ideea de "dus rapid de vara", acel dus pe care il faceam in mod normal in 2 minute si avea rolul de a-mi racori pielea incinsa si de a sterge urmele unei zile toride. Mirosul gelului de dus cu Migdale si Flori de Portocal, din noua gama Yves Rocher ma face ca la fiecare aplicare sa imi imaginez ca este primavara si ca ma aflu pe un camp cu flori, de portocal de data aceasta.
     De cand l-am mirosit prima data mi-am dat seama ca acesta o sa fie preferatul meu din toata gama de geluri de dus. Ce sa fac, sunt o iubitoare a prospetimii, a mirosurilor fresh.
      Singurul in culoarea verde, preferata mea, gelul de dus cu flori de portocal ma relaxeaza dupa fiecare zi extenuanta de munca.Ce imi place cel mai mult este faptul ca pielea isi pastreaza intr-un anumit mod, mirosul de portocal.Imi aduce aminte de Italia, de livezile vesele de portocali. 
      Pe langa faptul ca mirosul se pastreaza pe piele, eu nu am probleme cu hidratarea acesteia de cand am inceput sa folosesc produsele Yves Rocher pentru a le ingriji.Trebuie sa recunosc ca pentru zonele cu adevarat uscate imi place sa aplic extra hidratare folosind balsamul de corp cu Vanilie si Burbon.
     Am vrut sa va vorbesc despre acest produs pentru ca sunt absolut dependenta de el.Orice as face, oricate produse pentru curatarea pielii as avea tot la el ma intorc, iar dupa cum v-am mai scris, am tendinta de a nu da in vileag produsele care imi plac atat de mult incat le folosesc doar pe ele.
     Este bine de stiut si faptul ca Yves Rocher pune la dispozitie spre cumparare doua cantitati de produs, astfel ca daca sunteti interesate doar sa il testati, sau poate chiar vreti sa il cumparati special pentru vacanta: 200ml si 400 ml.