Rowenta Experitise Brush Active Nano Smart Review, Demo

By | 7/13/2016 08:16:00 a.m.
     Par drept, buclat sau doar aranjat.Fiecare dintre noi are o alta viziune atunci cand se gandeste la cum sa isi aranjeze parul la ocazii sau chiar in viata de zi cu zi, nu? Eu am scapat de chinul aranjarii parului de cand am hotarat sa investesc intr-o perie rotativa.Prima data cand v-am vorbit despre peria rotativa de la Rowenta, acum mai bine de un an, v-am spus ca a schimbat total optica mea in ceea ce priveste aranjarea parului acasa.Azi va povestesc despre noua perie Rowenta Experitise Brush Active Nano Smart, varianta mai avansata a periilor rotative de la Rowenta.
     De cum a aparut mi-a trezit interesul in principal datorita faptului ca vechea mea perie da semne serioase de oboseala, adica odata ce se incinge se opreste si pentru a o porni din nou trebuie sa astept sa se raceasca motorul.Am observat din start atuurile celei noi: optimizarea sistemului de uscare, practic nu mai este destinata doar aranjarii parului, ci si uscarii acestuia; au schimbat orificiile periei astfel incat aerul cald sa poata patrunde intr-o cantitate mai mare; un nou design, o greutate mai mica, o dimensiune mai mica si un saculet de depozitare.
     Toate acestea insumate m-au facut sa zic DA si sa ma hotarasc sa o achizitionez fara sa stau pe ganduri.Am avut noroc si am fost selectata in campania de pe www.buzzstore.ro si am fost unul dintre bloggerii care au primit-o spre testare.Nici nu am eziat atunci cand am hotarat sa va arat prima impresie despre aceasta perie:

      Revin acum, dupa mai bine de o luna de utilizare, cu impresii "la rece". Primul lucru despre care trebuie sa vorbesc este ca da, sistemul de uscare este optimizat, adica eu consider ca orificiile mai mari ajuta la o uscare mai rapida, si eu sunt fan al acestui fapt, mai ales acum, pe parcursul verii.
      Al doilea atuu pe care l-am gasit inca de la prima utilizare este greutatea, sau mai exact faptul ca este mai usoara si mai compacta.Ergonomia periilor era bine pusa la punct inca de la inceput, practic la acest aspect nu au schimbat prea mult, lucru de apreciat pentru o persoana deja invatata cu brandul.
      Al treilea fapt care m-a bucurat este ca acum ion-buster-ul este unul, mai puternic, pe cand la periile vechi erau doua, mai mici si pozitionate pe laterale.Am observat si ca "firele rebele" tind sa stea mai calme atunci cand folosesc noua perie si am folosit aceleasi produse de ingrijire si styling ca inainte.
      Pentru mine un mare avantaj este si faptul ca zona in care cablul de alimentare intra in obiect este protejata cu o plasa.In trecut am avut mari probleme cu prinderea parului in ventilator si m-am bucurat sa vad ca i-au dat de cap.

      Asa cum puteti observa si in clipul de mai sus, la primele utilizari perii capetelor periei sunt mai adunati, fapt care pentru mine a facut intaia utilizare mai dificila.Am observat ca pana se rasfira putin acei peri podoaba mea capilara tinde sa se incurce, dar odata cu obisnuirea cu noul aparat acest aspect a disparut de pe lista de negative.
      S-a micsorat puterea de la 1000W la 800W, dar avand in vedere distributia orificiilor pe capatul periei la inceput am avut impresia ca puterea sa este mai mare ca a precedentei.Aparent chiar conteaza design-ul in aceste cazuri.
      Pentru persoanele neindemanatice o sa fie putin mai greu de folosit sa zicem primele 5 dati, dar dupa aceea se obisnuiesc.Se poate folosi si ca o perie normala, adica nerotativa in cazul incepatorilor.
      Cel mai bine este sa o folositi dupa ce parul este putin zvantat, altfel procedura de uscare o sa dureze de la 20 de minute pana la o ora si ceva in cazul acelora dintre voi care au parul lung.
Il recomand?  DA, este un produs care mi-a intarit increderea in brandul Rowenta si ma bucur ca s-au adus imbunatatiri benefice, care sunt menite sa ajute o utilizare mai eficienta si facila.
Brand: Rowenta
Nume: Experitise Brush Active Nano Smart
Nuanta: roz/alb
Garantie: 2 ani de la cumparare
Cantitate: un corp si doua perii de diametre diferite
Pret: in jur de 300 de lei, dar exista oferte care ajung si pana la -100 de lei.
De unde se cumpara: www.emag.ro sau alte magazine online si offline.

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com