-417, ingrijirea pielii cu minerale din adancurile Marii Moarte

By | 7/01/2016 06:00:00 p.m.
     Trebuie sa recunosc ca sunt o persoana tare realista. Niciodata nu mi-am imaginat ca ceea ce spune Neti in fiecare dimineata despre zodii ar avea un dram de adevar, desi stiu ca in spatele acestora stau calcule matematice. Legatura mea cu numerele este una speciala in principal pentru ca le folosesc zilnic in job-ul meu de arhitect, dar nici prin cap nu mi-a trecut vreodata ca o sa existe un brand de cosmetice care sa se numeasca Minus 417.
     De la ce vine "-417"? De la Marea Moarta. Vin de acolo si cu ingredientele si cu numele ceea ce mie una mi se pare fascinant. Sa poti fructifica o arie geografica intr-un astfel de mod trebuie sa ai anumite abilitati, atat in ceea ce priveste managementul, cat si in chimia care sta practic la baza oricarui brand de ingrijire a tenului.
     Ca sa intelegeti ce spun trebuie sa stiti ca de mai bine de un an putem gasi in farmaciile Sensiblu un nou brand de produse pentru ingrijirea tenului, corpului si parului: - 417. Aceste produse se lauda a avea compozitii revolutionare, avand chiar si o masca pe care o puteti indeparta cu magnetul.Smecher nu? V-am facut un live de la evenimentul de lansare in care Ana Maria, unul dintre consultantii acestui brand, a explicat mai multe despre produse si a facut si o demonstratie. Live-ul il puteti vedea aici.
     -417 te îndeamnă să:
SIMȚI mineralele prețioase și legendare din apa de la Marea Moartă
ATINGI texturile excepționale ale unor produse de înaltă calitate
MIROȘI parfumul irezistibil al Naturii
• te CONVINGI de arta miraculoasă a rezultatelor imediate.
     In curand revin cu pareri despre unul dintre produsele lor pentru ingrijirea corpului, mai exact o crema hidratanta cu lavanda.

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com