Te gandesti serios la epilarea definitiva? Afla experienta mea

By | 6/29/2016 01:06:00 p.m.
    Eu sunt iubitoare de piele fina.Cine nu este, nu? Din acest motiv ajung mereu la epilare, uneori chiar si la cateva zile.Foliculita mea nu este fericita pentru ca ii place sa stea ascunsa, iar pentru asta m-am hotarat sa apelez la epilarea definitiva.
    Pentru mine pot spune ca marea curiozitate a fost deja inlaturata deoarece acum patru ani si jumatate am mai realizat o serie de sedinte in zona axilelor.Timpul a trecut si datorita faptului ca prima experienta a fost frumoasa si cu rezultatele scontate am hotarat sa incep o noua serie de sedinte, de data aceasta pe o zona diferita, poate pentru unele dintre voi chiar o zina tabu. Am inceput sedintele de epilare definitiva in zona inghinala la Nomasvello.
     Fac acest lucru in principal datorita faptului ca multe dintre voi isi doresc sa afle detalii de la persoanele care au realizat procedura.Nu ma sfiesc sa discut deschis despre orice tip de epilare, cu atat mai putin cea inghinala, pe care toate o facem, chiar daca nu toate nu putem discuta despre ea.
     Diana, una dintre fetele care lucreaza in centrul Nomasvello din Ploiesti (pentru ca mi-am dorit sa imi ajut ploiestencele si sa nu le mai vorbesc despre proceduri pe care le pot face doar in Bucuresti) m-a primit cu un zambet larg pe chip luni pe la pranz si mi-a explicat, cu o rabdare de fier faptul ca pentru efecte reale trebuiesc realizate intre sase si zece sedinte pe zona. Un alt lucru care trebuie stiut este faptul ca trebuie sa lasam cate patru saptamani intre sedinte, dar si faptul ca de acum inainte epilarea definitiva se poate face si pe pielea bronzata.
      Deocamdata rezultate nu am sa va arat, dar va pot spune ca experienta nu se compara nici macar cu 10% din ceea ce inseamna epilarea cu ceara.Pentru mine cea mai mare problma este faptul ca ori de cate ori imi doresc sa merg la mare sau la piscina foliculita din zona inghinala isi face aparitia si incepe sa coboare, spre disperarea mea, si putin pe picior.Sper ca pana ajung la mare sa se vada efectele primei si celei de-a doua sedinte pe care o am undeva pe la sfarsitul lunii iulie si sa nu mai am aceasta problema.
       Revin curand cu pareri si poate daca sunteti curioase si cu ceva poze inainte-dupa.
       Vedeti ca exista in luna iulie o oferta la Nomasvello prin care va puteti cumpara patru sedinte de epilare definitiva cu 400 de lei. Trebuie sa va mentionez ca in tara sunt 26 de centre Nomasvello, deci cautati pe site-ul lor pentru ca sigur unul este aproape de voi. E smecher, nu?
     
Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com