P2 Volume Gloss Diva Expressiva gel look polish Review

By | 6/08/2016 10:26:00 a.m.
     Singura si nesupravegheata in Italia am descoperit o groaza de magazine, unele de haine, dar altele de cosmetice.Stiu ca asta va intereseaza.Stiu, deja va cunosc.Asa am descoperit intr-un OSV si ojele P2 despre care deja citisem mult pe net, citisem despre rezistenta lor mai exact.
     Cum nu puteam sa sar peste standul lor am bagat mana in trei oje, pe perioada aceea unele rosii am impresia.Dupa ce le-am testat si mi-am dat seama ca lumea nu le lauda in van "m-am abonat" la produsele lor, si asa cum v-am aratat si in ultimul video de pe canalul de youtube Sudessa BeautyVlog, am ajuns sa devin fan al oricaror produse de la P2.
      Oja despre care va vorbesc azi nu se incadreaza cu vremea de afara,a dica nu e delicata si nici senzuala, dar este o oja care mie-mi inspira incredere si se potriveste perfect cu sentimentele pe care le am in perioada aceasta.
       Produsul face parte din colectia Volume Gloss, oferind un aspect de gel pe unghii, lucru cu care sunt intru totul de acord pentru ca treaba asta cu gelul mareste si rezistenta produsului pe unghie.
       Nuanta mea preferata in momentul de fata este 210 Diva Expressiva (ce-mi plac numele alese de astia) si va pot spune ca atat aplicarea cat si finishul sunt minunate.Datorita pensulei plate aplicarea este super usoara si precisa, sau asa mi se pare mie.Se usuca destul de repede spre surprinderea mea- 10 minute- si da, din pacate are nevoie de doua aplicari ca sa fie complet opaca.Finish-ul este unul de gel, lucios.
       Rezista pe unghii pana la sapte-opt zile daca nu faci treaba, iar daca faci o sa iti reziste in medie cam patru-cinci pana sa sara o bucata din oja.Eu o aplic pentru baza  de la Eveline, cea 8in1, iar deasupra folosesc CND Vinylux top coat.

Il recomand? Da, toate ojele de la P2 sunt ametitor de simpatice, rezistente si isi merita fiecare banut
Brand: P2
Nume: Gloss Diva gel look polish
Nuanta: 210 Diva Expressiva
Valabilitate: 24 de luni de la deschidere
Cantitate: 12 ml
Pret: ~ 12 lei/ 3 euro
De unde se cumpara: Siteuri si amgazine din afara tarii: http://de.p2cosmetics.com/
 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com