Tu cum obtii bronzul irezistibil? Eu am un secret:SUN Protect & Bronze de la Nivea

By | 6/03/2016 09:02:00 a.m.
     Sunt alba.Foare alba.Stiti deja ca pielea alba nu este cea mai buna prietena a soarelui, dar marea mea bucurie este ca expertii Nivea au creeat produse care ajuta la protectia solara si iti ofera si o accelerare a productiei de melanina din piele: SUN Protect&Bronze de la Nivea este solutia pentru protectie ridicata importiva razelor solare, dar si un bronz de invidiat.
     SUN Protect&Bronze este o gama care include toate tipurile de produse de care o femeie ar avea nevoie la plaja. Trebuie sa fac o clarificare inainte de a va vorbi despre ele. Niciodata, dar NICIODATA un produs pentru protectie solara nu o sa va impiedice sa va bronzati; o sa asigure in schimb o bronzare sanatoasa si o sa va protejeze de arsurile mult cunoscute care se termina cu descuamarea unui strat de piele, ala "bronzat".
      De ce sunt speciale produsele Nivea SUN Protect&Bronze? Datorita continutului de radacina de licorice care are rolul de a maximiza procesul natural de bronzare prin stimularea productiei de melanina si faptului ca nu contin in niciun procent, adica 0%, autobronzant.
      Preferatele mele in materie de produse pentru protectie solara a corpului sunt spray-urile, iar in aceasta categorie Nivea a adus doua produse: Ulei de protectie solara cu SPF30 sau SPF20 si  Lotiunea pentru protectie solara Protext&Bronze in variante de SPF30 si SPF50. Aceste doua variante sunt rezistente la apa, dar sugestia mea este sa reaplicati produsul odata iesiti din apa pentru ca razele soarelui sunt tare smechere.
      Pentru cei care isi doresc o aplicare clasica exista si o varianta "normala" de lotiune pentru prorectie solara cu SPF50, dar exista si variante cu SPF 30 si SPF20, avand aceleasi ingrediente active si capacitate de a rezista la apa.
       Produsul care nu trebuie sa lipseasca din rutina voastra, nu doar atunci cand mergeti la plaja, ci in mod normal, este crema pentru fata cu protectie solara pe care Nivea a inzestrat-o cu un minunat SPF50.Si aceasta are in compozitie radacina de licorice, astfel ca in timp o sa capatati un bronz frumos si uniform si la nivelul tenului.
     

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com