Nivea Care Shower, geluri de dus care te ajuta sa ai pielea hidratata

By | 6/16/2016 12:20:00 p.m.
    Tie cum iti place gelul de dus? Fresh, hidratant, cu particule exfoliante? Eu le accept pe toate, probabil si d-asta am sapte geluri de dus pe marginea cazii in acest moment.Nivea m-a provocat sa le incerc cele trei geluri de dus Nivea Creme fara sa stie ca doua deja se afla printre cele sapte despre care v-am vorbit mai sus.
     Va vorbesc despre o familie de geluri de dus care isi doreste doar sa aiba grija de pielea noastra, mai exact sa o hidrateze.CARE, SOFT si SMOOTH sunt soldatii cu care Nivea isi doreste sa te fidelizeze si mai ales sa te multumeasca.
     Fie ca iti place mirosul specific al albastrului de Nivea sau le preferi pe cele soft sau dulci, ai de unde alege in ceea ce priveste curatarea corpului atunci cand iti doresti un produs din portofoliul acestui brand.
     Pentru ca fiecare dintre cei trei soldati este special trebuie sa va spun ca primul si cel mai mare dintre ei, CARE este mai hranitor, avand o formula super nutritiva cu pro-vitamina B5 si mirosul specific Nivea.SOFT pe de alta parte iti lasa pielea fina si o mireasma mai subtila pe piele, unul dintre ingredientele sale cheie fiind uleiul de migdale.SMOOTH (ultimul pe care eu l-am pus in cosul de cumparaturi cand am fost la supermarket) are ca componente hidratanta untul de shea.Desi eu nu pot spune ca sunt mare fan al acestui ingredient, vitaminele A, E si F ii sporesc capacitatile nutritive, motiv pentru care am ramas placut surprinsa de textura lui.
     
Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com