La Roche Posay ANTHELIOS XL Uniformizator SPF50

By | 6/07/2016 10:14:00 a.m.
      O crema de protectie solara care sa fie cu textura de spuma si care sa uniformizeze tenurile? Nu crezi ca exista? Inseamna ca nu ai auzit de noul ANTHELIOS XL crema uniformizatoare cu textura spumata si SPF50.
       Anthelios XL BLUR SPF50  este noua lansare a brand-ului care de atata timp are grija de tenurile noastre.Ce isi doresc cei de la La Roche Posay sa aduca pe piata cu acest nou produs este o protectie foarte ridicata impotriva razelor UVA introdusa intr-un produs cu textura spumata, foarte potrivit, acum pe timp de vara, tenurilor mixte si grase.
       Produsul se gaseste in doua variante: Rosé şi Doré care au si rolul de a oferi un aspect bronzat pielii.Sincera sa fiu mi-ar fi placut sa se gaseasca si in varianta incolora, insa va trebui sa ma multumesc cu una dintre cele doua variante.Produsul nu are parabeni si parfum.

       Ce cred eu ca este diferit la aceasta noua lansare a brandului La Roche Posay fata de produsele anterioare sau chiar de la alte branduri? Textura, sau cel putin pe mine asta ma face sa ma gandesc ca imi doresc sa o incerc.Pentru o persoana care are tenul mixt pot spune ca acest produs poate fi o baza excelenta de machiaj, mai ales ca textura de spuma ajuta la uniformizarea si acoperirea porilor deschisi.
        Pretul recomandat este undeva in jur de 80 de lei, dar daca face ceea ce promite si este si o baza buna de machiaj inseamna ca impusti doi iepuri dintr-o lovitura.
        Revin curand cu pareri despre produs.Voi ce fel de produse folositi pentru protectie solara?Spray sau crema?
Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com