Tu ce produse romanesti folosesti cand vine vorba de protectia solara?

By | 6/27/2016 01:06:00 p.m.
    Esti alba? Esti deja bronzata? Orium ar arata pielea ta trebuie sa stii ca nu are nevoie de o expunere iresponsabila la soare. De felul meu sunt mai alba ca laptele, si sincer vorbind imi place mult pentru ca orice culoare, vorbind aici de haine, ma prinde bine si ma ajuta sa imi scoata in evidenta trupul.
    Ce nu imi place este ca ma ard prea repede atunci cand stau in soare.Cine spune ca nu sta in soare minte.Cum sa nu stai in soare cand alergi dupa autobuz? Sau atunci cand conduci? Sau atunci cand esti te balacesti in mare.Toate aceste situatii aduc de la sine nevoia de protectie impotriva razelor solare.
     Elmiplant scoate la inaintare artileria grea pentru a ne proteja de soare:
       Am invatat ca primele pe lista de dorinte a romancelor sunt uleiurile de plaja, asta datorita faptului ca rabdarea lor in ceea ce priveste aparitia bronzului este destul de scazuta.Trebuie sa va mentionez insa ca aceste uleiuri ajung doar pana la SPF30, asadar trebuie aplicate din ora in ora.
       Lotiunile de protectie solara sunt printre preferatele mele in principal datorita faptului ca sunt unele dintre cele mai "curate" in ceea ce priveste compozitia.In aceasta categorie gasiti si un produs cu SPF50, iar mirosul lor este atat de frumos incat imi vine sa le folosesc pe post de crema hidratanta.Apropo de asta, gama de lotiuni are in compozitie unt de hea organic.
      Exista in portofoliul Elmiplant si produse pentru tratarea pielii dupa expunerea la soare, chiar o lotiune stralucitoare care ajuta sa atragi atentia asupra bronzului tau, dar si produse destinate copiilor.Cel mai simpatic lucru este faptul ca produsele pentru copii au SPF50, exact ceea ce le trebuie.
       Alte doua produse destinate de data aceasta atat protectiei solare, cat si obtinerii unui bronz cat mai frumos si uniform sunt cele doua lotiuni din gama Tan&Protect.Eu o sa zic pas acestora doua deoarece SPF30 nu imi asigura protectia de care eu am nevoie.

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com