Bioderma Hydrabio iti ofera hidratarea totala, chiar si pe timp de vara

By | 6/17/2016 12:34:00 p.m.
       Stiu cum sunteti pentru ca si eu sunt la fel.Cum vine vara considerati ca orice crema hidratanta ati aplica o sa va faca sa luciti mai rau ca un bec.Nu zic ca nu este asa, spun doar ca nu cred ca ati gasit crema potrivita tenurilor voastre.Din acest motiv Bioderma isi imbogateste in aceasta vara gama Hydrabio, care se ocupa cu mentinerea tenului hidratat, cu doua noi produse.
       Gama Hydrabio contine:
Hydrabio H2O solutie micelara (3 variante : 100 ml/travel size, 250 ml, 500 ml)
Hydrabio Gel-Crema 40 ml (crema pentru ten normal spre mixt)
Hydrabio Crema 50 ml (pentru ten uscat)
Hydrabio Ser 40 ml (concentrat hidratant intensiv)
Hydrabio Perfecteur SPF 30*40 ml (crema hidratanta anti-imbatranire)
       Plecând de la filozofia Bioderma, brevetul Aquagenium® (extract de semințe de măr și vitamina PP), prezent în toate produsele din gama Hydabio, “reînvață” sistemul de hidratare al pielii să funcționeze corect și eficient, stimulează sinteza de aquaporine, proteine cu rol de transport care susțin circulația apei în piele, și reface bariera cutanată cu rol protector pentru a preveni deshidratarea.
   Hydrabio Gel-Cremă, formulă lejeră pentru hidratare în profunzime și luminozitate intensă, este noua variantă a produsului Hydrabio Legere.
   Hydrabio Cremă, formulă bogată pentru hidratare în profunzime și luminozitate intensă, este noua variantă a produsului Hydrabio Riche.
   Hydrabio Ser asigură o hidratare intensă grație cantității optime de acid hialuronic din compozitie. Se recomandă aplicarea lui înaintea cremelor, pentru un plus de hidratare.
   Hydrabio Perfecteur SPF 30, hidratare anti-îmbătrânire pentru un ten perfect, oferă luminozitate tenului, iar filtrele UVA/UVB previn îmbătrânirea pielii.Hydrabio Perfecteur SPF30 este una dintre cremele pe care le-am folosit in aceasta iarna si puteti citi review-ul acesteia in articolul: "Bijuterii pentru piele"

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com