Avene Hydrance Optimale Teintee - un produs care le are pe toate!

By | 6/14/2016 08:26:00 p.m.
    Experienta mea cu produsele Avene nu a fost tocmai cea mai fericita, adica nu ne-am imprietenit de la prima folosire, mai exact am avut o iritatie de la crema lor de maini si de atunci am hotarat sa le evit.Asta pana de curand pentru ca noua lor lansare Hydrance Optimale Teintee m-a facut atat de curioasa incat am trecut peste frica si am hotarat sa le mai dau o sansa.
     Faptul ca a venit vara si ca oricum sunt o persoana mai comoda de felul meu ma face de fiecare data sa  imi indrept atentia spre produsele de tip all-in-one.Asta cred ca m-a facut sa fiu curioasa ce face Hydrance Optimale Teintee. Stiti cat de fericita am fost cand am descoperit prima crema hidratanta care avea si SPF50, v-am zis doar in articolul acesta, asadar daca la aceste doua mari calitati se alatura si capacitatea de a uniformiza tenul eu zic cu siguanta un mare DA.
     Noutatea Avene se lauda ca aduce trei beneficii tenurilor noastre:
1. Ofera hidratare pe o perioada lunga de timp.
2. Protejeaza impotriva razelor solare datorita SPF30 pe care il contine.
3. Contine agenti minerali care ajuta la uniformizarea si iluminarea tenului.
     Trebuie sa va mai spun si faptul ca gama Hydrance Optimale are doua tipuri de produse, mai exact doua tipuri de texturi ale produselor: bogata sau lejera, aceste doua calitati avand calitatea de a oferi o hidratare intensa si de durata. Acest produs face parte dintre cele Light, adica ofera un finish mat, fiind astfel perfect pentru tenurile mixte/grase.
     Hydrance Optimale Teintee este asa cum va scriam mai sus si un produs care are rolul de a uniformiza tenul, asta inseamna ca este un produs colorat.Sa zicem ca este asemanator cu un bb-cream, doar ca finish-ul este mat.Din pacate, si asta este doar punctul meu de vedere, nu exista mai multe nuante, asadar daca ai tenul foarte deschis iti va fi destul de greu sa il porti, dar daca il masezi bine in piele o sa arate natural, unde mai pui ca acum este si vara, deci sa zicem ca prindem si putin bronz.Culoarea sa bate destul de mult spre portocaliu, dar se poate lucra cu ea.
      Daca te gandesti ca poate o sa il folosesti pe post de baza e machiaj o sa iti spun ca si eu ma gandesc la acelasi lucru si da, imi place cum se comporta fondul de ten deasupra lui.
       Revin curand cu un review detaliat al produsului, dar si cu un review al rimelului lor pentru ochi sensibili care este absolut demential.

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com