Noile game Plaisirs Nature de la Yves Rocher

By | 5/09/2016 12:14:00 p.m.
    E luni, e urat afara si m-am gandit sa va vorbesc azi despre cateva noi raze de soare pe care pielea noastra le poate simti, da simti.Va vorbesc despre noile produse Yves Rocher care pe mine m-au cucerit, mai ales mirosurile lor.
     Venind cu 50 de noi produse, Yves Rocher isi doreste sa multumeasca orice femeie asa ca in noua gama Plaisirs Nature regasesti vanilie, menta, mango si multe altele.
     Credeam ca preferatele mele o sa fie cele cu mango, dar surpriza a venit de la mini-gama burbon vanilla asa ca de cand am gasit balsamul de corp nu am mai folosit altceva pentru ingrijire.
     Trebuie sa stiti ca peste 93% din ingredientele noii game sunt naturale, au toate pH-ul neutru ca sa se potriveasca fara grija oricarui tip de piele, nu au uleiuri minerale si nici parabeni.

     Trei game cu asocieri inedite de extracte vegetale cu efecte binefăcătoare: ·
       Relaxare pentru regăsirea stării de bine și a echilibrului esenţial 4 Colecţii: Floare de Portocal, Lavandă & Petit Grain - Lavandă & Mure - Migdale & Floare de portocal - Măsline & Petit Grain              
       Energie pentru regăsirea forţei și a energiei vitale 4 Colecţii: Mandarină, Lămâie & Cedru - Mango & Coriandru - Lămâie & Busuioc* - Zmeură & Mentă
       Senzualitate pentru momente de senzorialitate 2 Colecţii: Vanilie Bourbon - Nucă de Cocos
        Revin curand cu un articol de review la cel mai smecher produs pentru ingrijirea pielii pe care eu l-am incercat in ultimele sase luni, dar pana atunci sper ca ati vazut pe instagram cat de spectaculos de pigmentate si cremoase sunt creioanele ruj:
      
Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com