L'Oreal Paris Revitalift Filler [HA]

By | 5/17/2016 10:14:00 a.m.
      Noutatile in ceea ce priveste ingrijirea pielii sunt ca ciupercile dupa ploaie: apar la fiecare minut. L'Oreal nu putea face exceptie de la regula, dar parca de data aceasta s-a intrecut pe sine. A realizat in laboratoarele sale o noua gama Revitalift Filler [HA] care contine, stati jos!, cea mai mare concentratie de Acid Hialuronic pur pe care o puteti gasi in produsele anti-rid de pe piata. Pe langa asta are si formula brevetata Fybroxil care impreuna cu acidul hialuronic ajuta la redarea volumului fetei si umplerea ridurilor.
       Noua gama  L'oreal Revitalift Filler [HA] este creata special pentru a reda fermitatea, a imbunatati elasticitatea pielii si nu in ultimul rand pentru a revitaliza tenul.

     
       Gama contine trei produse: crema de zi, crema de noapte si serumul cu acid hialuronic concentrat, toate ambalate foarte versatil in recipiente lila cu accente de argintiu si rosu.

        Pe site-ul www.revitalift.lorealparis.ro puteti afla mai multe informatii despre produse, limita de varsta intre care se recomanda utilizarea lor, dar si multe surprize.Puteti realiza un colaj de fotografii in care sa vedeti efectele trecerii timpului. Eu am aflat deja, dar nu pot spune ca la 23 de ani, cat am eu, este o diferenta vizibila:


Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com