Ce inseamna #skinchecker si de ce trebuie sa fii si tu unul!

By | 5/16/2016 11:33:00 a.m.
     Acum un an va vorbeam in articolul De ce nu incerci sa ii salvezi pe cei dragi? despre cat de important este sa va controlati alunitele la un dermatolog, sau chiar voi acasa.
     Probabil deja stiti ca dusmanul numarul unu al pielii si al sanatatii acesteia este SOARELE. Fie ca vrem, fie ca nu vrem intram in contact cu razele solare zilnic, chiar si prin geamul de la birou asa ca protectia solara nu trebuie sa lipseasca.

     Promotor al miscarii "anti-solare", La Roche Posay aduce si in aceasta vara in atentia noastra importanta verificarii alunitelor si a pielii pentru a preveni cancerul de piele prin capmania Devino un Skin checker.
     Ce inseamna sa devii #skinchecker? Inseamna sa iei atitudine atunci cand un apropiat de-al tau considera ca o problema de piele nu este destul de importanta ca sa faca un drum la doctor, inseamna sa il ajuti sa isi dea seama ca tratamentele de pe vremea bunicilor nu mai functioneaza( asta daca au foctionat vreodata) si ca este cazul sa incerce un consult dermatologic.
      Trebuie sa va spun ca 90% din cazurile de cancer de piele sunt vindecabile daca sunt depistate la timp, asa ca in perioada 15 mai - 30 iunie 2016 beneficiem , cu mic cu mare, de un consult gratuit oferit de La Roche Posay in colaborare cu peste 250 de medici de pe intreg teritoriul tarii.
       Tot ce trebuie sa faci pentru a-ti controla alunitele este sa te programezi pe site-ul www.protectiesolara.ro, dar pana ajungi la medic poti verifica prin metoda ABCDE daca exista anumite modificari ale alunitelor tale sau celor dragi tie:

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com