Yves Rocher Spring Beauty News

By | 4/06/2016 07:44:00 p.m.
      Stiu ca toate suntem iubitoare de produse Yves Rocher asa ca atunci cand am primit ultimele informatii privind noutatile lor am zis ca nu trebuie sa-mi scape sa vi le spun.
       De la noul fond de ten Cushion pana la noi lansari in ceea ce priveste gama, deja bine-cunoscuta, Serum Vegetal, pe www.yves-rocher.ro suntem asteptate cu oferte tentante si colete pline de cadouri.
       De departe cel mai controversat produs al acestei lansari este noul fond de ten cushion.Pana acum, spre rusinea mea, nu am incercat niciun fond de ten de la ei asa ca sunt tare curioasa de formulele pe care le au, dar evident si de noua inventie.Singura mea teama este ca o sa patesc ca in multe alte dati in care nicio nuanta nu se potrivea cu tenul meu.Din cate am vazut si pe site au doar cinci nuante.Pretul este de 68 de lei, iar produsul are in compozitie ulei din seminte de babassu si este lipsit de parabeni si parfum.Produsul ar trebui sa dea tenului o acoperire usoara si lejera, oferind un aspect natural.
       O alta lansare in ceea ce priveste machiajul sunt cele sase nuante noi ale rujurile-creion .V-am mai vorbit deja despre faptul ca majoritatea brandurilor se indeparteaza deja de rujurile opace, mate si nenaturale.Ei bine, lucrul acesta se intampla si cu Yves Rocher care ofera prin aceste rujuri-creion hidratarea unui balsam de buze printr-un ruj cu efect stralucitor.Pretul unui astfel de ruj este de 29 de lei.
       O noua apa de toaleta isi face loc printre minunatele produse parfumate ale brandului Yves Rocher, astfel ca prospetimea notelor citrice ale verbinei este gata sa ne ajute sa trecem prin vara torida care se tot anunta.Pret 74 de lei.
       Un segment care incepe sa ma intereseze si pe mine din ce in ce mai mult este cel anti-rid, motiv pentru care am ciulit urechile cand am citit faptul ca in gama Riche Creme sunt integrate 30 de uleiuri care ajuta la o asimilare rapida si o regenerare facila a tesuturilor pielii.Ingredientul surpriza al acestei primaveri este cel din Uleiul din 1000 de trandafiri care are rolul de a activa celulele care se ocupa de absorbtia produsului in piele.
       Tot in sfera produselor anti-rid, dar in gama Serum Vegetal s-au lansat trei noi produse, care completeaza practic cele trei mini-game deja cunoscute, despre care v-am vorbit in articolul acesta.
       Mai multe informatii despre toate aceste produse si multe altele gasiti pe site-ul www.yves-rocher.ro .


Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com