#WalkTall by elmiplant

By | 4/11/2016 11:18:00 a.m.
    Tu de ce ai incredere in tine? Eu am incredere in mine pentru ca port ruj rosu, pentru ca imi place sa port tocuri si o fac zilnic, pentru ca imi sta parul bine, dar chiar si atunci cand nu imi sta cum as vrea spun ca are personalitatea lui si stie el ce stie.
     Vin cu drag in intampinarea brandului romanesc elmiplant si a noii sale campanii: #walktall pentru ca sunt femeie si imi place cand femeile iau atitudine si se ridica prin propriile forte.Elmiplant isi doreste sa inspire romancele, astfel ca noua campanie este patronata de increderea pe care ar trebui sa o avem in noi. Odata cu lansarea campaniei #walktall  eu am descoperit si Hyaluronic 3D, o gama care se concentreaza pe restructurarea moleculara a pielii, stimuland-o sa restalibeasca nivelul optim de acid hialuronic, pastrandu-si astfel fermitatea, elasticitatea si hidratarea, elmiplant cauta sa ajute femeile sa-si recapete sau mai exact, aminteasca de ce trebuie sa aiba incredere in ele.
      Evenimentul de lansare #walktall ne-a prins pe mine si pe Dorina pline de entuziasm si cu increderea peste limita admisa, am zis noi.
     Brand managerul acestei campanii este Dana Rogoz, una dintre femeile care a resuit pana acum sa impace cariera si familia intr-un mod cat se poate de armonios.
     Pe platforma campaniei: www.walktall.ro gasiti o multime de informatii, videoclipuri cu femei care deja au decis sa impartaseasca cu noi de ce pasesc ele cu incredere, dar si o multime de premii.
      Eu cu siguranta o sa ma inscriu in campanie si o sa imi incerc norocul.Imi doresc tare mult o bicicleta asa ca ma gandesc ca poate am sansa de a o castiga.

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com