Skincode Essentials Crema Regeneranta De Noapte Preview

By | 4/08/2016 09:55:00 a.m.
      Voi ce stiti despre ADN?Despre ADN-ul pielii vorbesc.Va intreb pentru ca eu tocmai am aflat ca acesta trebuie protejat, iar protectia lui incepe, sau mai exact se realizeaza, prin tratamente pe parcursul noptii.
      De la aceasta premisa au plecat si experitii Skincode atunci cand s-au gandit sa creeze Skincode Essentials Crema Regeneranta De Noapte , speciala pentru a realiza o bariera de protectie asupra pielii.

      Avand o textura lejera si catifelata, dar cu ingrediente foarte hidratante, noua crema Skincode este realizata pentru a actiona pe timpul noptii, activand astfel la putere maxima regenerarea obisnuita pe care pielea o face pe parcursul noptii.Ofera astfel o minimizare a ridurilor, dar si o mai buna elasticitate a pielii.
      Contine CM-Glucan, pentru a stimula procesul de regenerare celulara si ingredientul exclusiv, Peptida BioNymph, cu actiune demonstrata de imbunatatire a sintezei de colagen si activare a repararii pielii la nivel ADN.
       Produsele Skincode sunt fara alergeni, conservanti si parfum si se gasesc in Farmaciile Help Net si pe www.farmaciaonline.ro
 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com