MustaeV Maxi-Volume Mascara Review, Photos, Swatches

By | 4/05/2016 10:53:00 p.m.
     Caut de mult un rimel perfect.Acel rimel care sa imi alungeasca genele pana la cer, sa le dea volum astfel incat sa para de doua ori mai dese si care sa le innegreasca ca abanosul.
     Cand am primit coletul de la MustaeV m-am bucurat sa gasesc si un rimel, mai ales ca articolele pe care le citisem pana atunci despre el erau foarte promitatoare.L-am desfacut si am vazut periuta.Nu stiu cum sunteti voi dar eu nu suport peria de silicon pe care o tot intalnim in ultima perioada la rimeluri.
      Ambalajul este mic, compact si foarte ergonomic.Oare faptul ca am profesia pe care o am care ma face sa fiu atat de exigenta cu ergonomicitatea recipientelor in care sunt puse produsele cosmetice?In fine..s-ar putea sa fie doar un fix de al meu, dar va zic..si puteti vedea si voi din poza de mai sus ca rimelul este ambalat intr-un recipient cu aspect clasic si simplu, cilindric.
       Pentru ca vreau sa va arat exact ce face acest rimel m-am gandit sa va arat genele mele simple si drepte:
       Peria, adica aplicatorul rimelului este unul traditional, slava Domnului!Putin curbata si foarte deasa imi da senzatia ca desparte foarte bine genele, rimelandu-le pe fiecare in parte.
       Culoarea este cu adevarat intensa atunci cand este aplicat pe gene, iar efectul este clar vizibil.Trebuie sa recunosc ca pana acum doar cu doua alte rimeluri mi s-a mai intamplat sa am senzatia asta, si vorbesc aici de Maybelline Colossal Original si de Yves Rocher Volume Elixir Mascara, dar parca nici unul nu se ridica la nivelul acestuia.
        Asa cum vedeti in poza de jos efectul este vizibil atat din punct de vedere al alungirii, cat si al volumului genelor:
        Un alt lucru important la un rimel este rezistenta sa pe gene.Mi s-a intamplat, nu odata, sa ajung acasa si sa vad ca am tot rimelul curs sub ochi, lucru pe care probabil vi-l imaginati: nu tocmai placut!Din fericire in cazul acestui rimel nu poate fi vorba despre asa ceva.Il folosesc din decembrie si, nici in zile ploioase nu mi s-a intamplat sa vad vreo particula de produs cursa in zona de sub ochi.
        Pentru a trage o concluzie, va pot spune ca il port zilnic si a ajuns sa fie produsul spre care intind cel mai des mana.Nu stiu ce au pus baietii astia de la Mustaev in el, dar imi place.

Il recomand? Da, este un produs pe care este greu sa pui mana, dar si cand il folosesti pentru prima data te indragostesti de el.
Brand: MustaeV
Nume: Maxi-Volume Mascara
Nuanta: Deep Black
Valabilitate: 6 luni de la deschidere
Cantitate: 6 g
Pret: 18 $
De unde se cumpara: www.mustaevsua.com

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com