La Roche Posay Spuma de Apa Micelara Preview

By | 4/19/2016 08:11:00 a.m.
      Cel mai probabil ati ajuns pe blogul meu cautand informatii despre produsele La Roche Posay, lucru care ma obliga sa cotinui sa va vorbesc despre ele.De curand am aflat de aparitia unui nou produs in ceea ce priveste portofoliul La Roche Posay Romania.
      Efectele pe care produsele LRP le-au avut asupra tenului meu vi le-am spus deja acum mai multi ani, dar daca suneteti curiosi le puteti citi in articolele de aici si aici, precum si in celelalte articole de pe blog.
      Lansarea cea noua o reprezinta o metoda de demachiere, utilizarea unei spume care are in compozitie apa micelara.Cui nu-i place sa simta textura unui produs usor si delicat pe ten?Cred ca la asta s-au gandit si
cei din laboratoarele LRP pentru ca pe mine m-au nimerit.De cand cu aparitia noilor produse spuma pentru curatarea corpului sub dus am ajuns sa fiu putin obsedata in ceea ce priveste produsele cu aceasta specificatie.
      Noul produs pentru demachiere este destinat tuturor tipurilor de piele, inclusiv celei sensibile , respectand echilibrul fizioligic al acesteia.Mai trebuie mentionat si faptul ca nu contine alcool, sapun, parabeni si coloranti.
      Pretul recomandat la raft este de ~60 de lei, dar la Farmacia Tei o puteti gasi la 50 de lei.Eu o sa merg sa o cumpar si revin cu impresii.

      Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com