GUINOT Hydraderm Celullar Energy, sau cum sa ai o piele de invidiat

By | 4/18/2016 10:27:00 a.m.
      Azi vreau sa va intreb cat de mult tineti la a arata cat mai tinere?Eu nu prea-mi dau seama ce inseamna asta...desi ma confrunt cu riduri de expresie, pe care le iubesc si le urasc in acelasi timp.Stiu ca e mai bine sa previi decat sa tratezi asa ca de acum inainte o sa iau cat se poate de in serios ideea asta nostima cum ca as putea imbatrani.
      Pentru ca am decis sa fiu fata "de comitet" si sa ma interesez de tot ceea ce inseamna mijloace de intinerire vreau sa va propun azi sa ne indreptam atentia inspre cea mai noua modalitate de ingrijire pe care laboratoarele GUINOT au dezvoltat-o: tehnologia anti-age cu ionizare dinamica, GUINOT Hydraderm Celullar Energy.
      Guinot cauta de mai multi ani o alternativa a operatiilor estetice, astfel ca noua tehnologie ofera solutii anti-aging revolutionare si furnizeaza energie celulelor pielii, stimuland regenerarea.Pentru ca imbatranirea pielii este data de ceasul biologic nu putem lupta impotriva ei, dar GUINOT se lauda cu posibilitatea atenuarii acesteia cu ajutorul Hydraderm Celullar Energy.
      Pentru ca isi doresc sa satisfaca dorintele oricaruia dintre noi, femei sau barbati, noua tehnologie vine cu doua tratamente de regenerare:
1.Tratamentul Cellular Energy Jeunesse , ce ofera regerare vizibila a tenului prin stimularea activitatii celulare.Chiar din copilarie, activitatea celulara se diminueaza odata cu trecerea timpului. Celulele noastre pierd energie iar, implicit, diviziunea celulara este redusa, sinteza de fibre de elastina scade, iar semnele de imbatranire se instaleaza vizibil.Noul tratament GUINOT activeaza tineretea, reface mecanismul energetic celular asa cum nu a mai fost posibil pana acum in industria estetica. Noua tehnologie cu ionizare dinamica stimuleaza activitatea moleculara si furnizeaza energie celulelor pielii, ajutand la regenerare.In acelasi timp, efectul de dubla ionizare faciliteaza patrunderea in piele a ingredientelor benefice din produsele Guinot.
2. Tratamentul Celluar Energy Lift actioneaza prin stimularea musculaturii faciale si are efect de lifting instant.Odata cu varsta, se pierde tonusul conturului facial. Pentru a recastiga trasaturile marcate de trecerea timpului, noul tratament GUINOT vine sa stimuleze muschii fetei si sa revitalizeze activitatea lor, conturul fetei fiind astfel redefinit.Aceste tratamente GUINOT sunt patentate si au un efect spectaculos de infrumusetare si reintinerire.
        Aparatul si noile tratamente GUINOT se efectueaza, in premiera pentru Romania, la Centrele Silhouette din Bucuresti, Unirii si Dorobanti , precum si in saloanele partenere TopLine, Toscana Spa, Salon Trestiana si Sunshine Club Salon (Bucuresti), Floarea de Colt (Bacau), Annaspa (Piatra Neamt), Salon Ambiance (Targoviste), Poem Studio Estetic (Alba Iulia), Centrul Gioconda Medical SPA (Iasi). 
         Mai este nevoie sa va spun ca lansarea in Romania a Guinot Hydraderm Cellular Energy a fost precedata de o noua realizare a echipei TopLine. Mai exact, in cadrul evenimentului international GUINOT, sustinut la Paris, echipa TopLine a castigat locul I pentru cele mai remarcabile evenimente de lansare in 2015. 
       
Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com