Nivea Protect&Care, deodorantul care imi ofera confortul zilnic

By | 4/04/2016 09:46:00 a.m.
      M-am cremuit o viata cu crema albastra de la Nivea.Mirosul este atat de familiar incat imi da impresia de "acasa"de fiecare data cand il simt.
      Sigur ca Nivea nu stie toate astea despre mine, dar probabil stie ca minunata cutie albastra a marcat vietile multor femei asa ca s-a gandit sa ne ofere posibilitatea de a ne simti confortabil si cand folosim un deodorant, motiv pentru care a creeat noua gama de deodorante Protect&Care.
      Cu ingrediente delicate si mirosul unic Nivea Creme, noua gama de deodorante isi doreste sa maximul de ingrijire pentru pielea sensibila si expusa a subratului.Gasindu-se atat varianta simpla, destinata femeilor, cat si in varianta cu un parfum modern si masculin pentru barbati, noile deodorante Nivea se lauda cu o protectie de pana la 48 de ore.
       Pentru ca nici unul dintre noi nu este identic cu celalalt, au realizat atat varianta spray, cat si cele de roll-on si stick.
       Mie-mi plac cum miros atat de mult ca deja am terminat spray-ul.Cred ca urmatorul pe lista de utilizare este cel stick; nu sunt asa mare fan al roll-on-urilor.
       Voi ce ziceti?Ati folosit pana acum noua gama?

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com