Bones a facut un an, Mr. Bones de la Kiehl's

By | 4/14/2016 08:25:00 a.m.
     Tu mai tii minte ce faceai la un an?Eu cred ca incepeam sa alerg prin toata casa.Mama zice ca am mers mai greu, ca de vorbit de pe la opt luni m-am apucat si vad ca de atunci nu imi mai tace gura.
      De curand am fost la ziua de nastere a unuia mic, exact de un an si sincera sa fiu nu ma asteptam sa-l gasesc asa fericit si zambaret.Nu prea-i sta in fire.Nu parea deranjat de toata lumea care venise sa-i ureze traditionalul "La multi ani!", ba chiar am impresia ca ii place sa fie in centrul atentiei.
      Va vorbesc despre Bones, Mr Bones de la Kiehl's.Un schelet mai fericit ca el pe bune ca n-am vazut.Inteleg ca sta toata ziua in  laborator si ca fetele-l cremiuesc cu toate minunatiile de pe rafturi, dar atata entuziasm nu stiu daca ar putea sa aiba vreun barbat aflat in viata inca.

     De un an suntem privilegiati sa gasim si in Romania magazinele Kiehl's. Ceea ce le deosebeste de restul produselor care se gasesc pe piata este faptul ca Kiehl's since 1851 este întemeiat pe o bogată și îndelungată tradiție științifică în chimie, farmacologie și cercetare medicală, dovedind totodată un profund respect pentru comunitatea medicală.
       „La Kiehl’s, credem în eficiența formulelor noastre și în devotamentul nostru de a oferi clienților regimuri adaptate necesităților lor specifice. Programul nostru generos de mostre reflectă moștenirea noastră farmaceutică îndelungată – și a stabilit demult ștacheta din industrie. Misiunea noastră este de a deservi necesitățile individuale ale clienților noștri, iar aceste inițiative au rezistat testul timpului, de-a lungul deceniilor de activitate,” spune Cheryl Vitali, Directorul General Global al Kiehl’s.
      Eu iubesc deja metoda de a-ti diagnostica tenul pe care ei o au asa ca va invit si pe voi sa mergeti in unul dintre magazinele lor pe care le gasiti ori in Afi Cotroceni ori in Mall-ul din Baneasa sa vedeti cat de entuziasmate si de ajutor sunt prietenii lui Mr Bones.
      Sunt deja fan al uleiului Midnight Recovery Concentrate, si sunt tare curioasa cum o sa ma impac cu una dintre noutatile acestui an in protofoliul Kiehl's: Daily Reviving Concentrate.

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com