Maybelline Fit Me Foundation Review, Photos, Swatches

By | 3/07/2016 10:34:00 a.m.
     Mereu ma plang ca nu am fonduri de ten, si acum chiar am doar doua pentru ca pe cel despre care va vorbesc azi l-am maritat la BeautySwap in februarie.Va zic imediat de ce l-am cumparat si de ce l-am si maritat.
     Eram in Napoli si imi doream tare mult un fond de ten nou.M-am documentat si am hotarat ca una dintre cele mai bune investiti raport calitate-pret ar fi acest fond de ten: Maybelline Fit Me Foundation , mai ales stiind ca nu il pot gasi in tara.Am mers la magazin si l-am cumparat.Cunoscand faptul ca sunt foarte deschisa la ten nici nu mi-am pus problema ca nu trebuie sa cumpar prima nuanta, lucru confirmat si de una dintre fetele din shop.L-am luat vesela si am plecat acasa, unde am vazut cu stupoare ca nuanta este prea inchisa pentru tenul meu.
      Stiu cum sa incerc fondurile de ten si nu, in magazin nuanta nu parea a fi mai inchisa, insa cum probabil trebuia sa-mi dau seama lumina mi-a venit de hac si a "falsificat" tonurile si subtonurile atat ale pielii mele, cat si ale produsului.
      Am incercat sa il folosesc de cateva ori, de trei mai exact, in principal pentru a va spune ce si cum despre el, dar am ramas la fel de nemultumita de culoare.In schimb pot spune ca mi-a placut formula in sesnul in care se blenduieste foarte frumos si lasa un finish natural.Nu consider ca este un fond de ten bun pentru tenurile grase pentru ca la mine, chiar si cu pudra deasupra, a inceput sa luceasca dupa vreo patru-cinci ore de la aplicare.
       Nu am observat sa se adapteze in niciun fel, dar oricum nu era specificat ca ar face acest lucru, in schimb am dedus o mica oxidare, ceea ce pe tenul meu l-a facut si mai inchis.Capacitatea sa de transfer este medie, deloc multumitor pentru persoanele care vorbesc mult la telefon sau care au prostul obicei de-a atunge fata pe parcursul zilei.
       Un alt avantaj al acestui produs este ambalajul, mai ales faptul ca dozarea produsului se face printr-o pompita, fapt care ajuta la pastrarea lui intr-un mediu steril.Imi place si recipientul de sticla insa.
       Am reusit sa-l marit, sa scap de el la Beauty Swap, schimbandu-l pe o paleta sleek cu Federova, careia sper sa i se potriveasca atat ca nuanta cat si ca formula.Stiu ca ea nu are tenul mixt/gras asa ca sunt curioasa ce parere o sa aiba ea despre el.

Il recomand? Nu, eu nu l-as mai cumpara si chiar si acum plang dupa cel 11 euro pe care i-am cheltuit pe el.
Brand: Maybelline New York
Nume: Fit Me Foundation
Nuanta: 105
Valabilitate: 12 luni de la deschidere
Cantitate: 30 ml
Pret: ~11 euro
De unde se cumpara: De la noi din tara doar online de pe site-uri din afata.

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com