Elmiplant demachiant cu dubla actiune Review, Photos

By | 3/11/2016 11:07:00 a.m.
      De cand am auzit prima data de noul demachiant bifazic de la elmiplant am zis ca trebuie sa-l incerc.Dupa ce am vazut cum arata m-am hotarat ca este cazul sa-l caut prin oras si sa-l am.
      Nu este prima data cand incerc un produs romanesc, iar experienta cu Farmec m-a facut sa ma sperii de demachiantele bifazice si sa le ocolesc mai bine de un an.Am fost destul de reticenta la prima aplicare, dar mi-am dat seama repede ca nu am motiv.
      Nu irita si nu arde pleoapele, lucru foarte important din punctul meu de vedere.Ma gandesc ca nuanta lila pe care o are uleiul folosit in combinatia bifazica este cea mai smechera chestie pe care am vazut-o la un astfel de produs.Nu sunt mare iubitoare de albastru( culoarea obisnuita a uleiurilor) asa ca schimbarea e bine venita, mai ales ca imi place sa am produse care arata bine pe raftul meu din baie.
      Discutand despre eficacitatea sa, o consider multumitoare.Nu dizolva dintr-o "aplicare" machiajul rezistent la apa, asa ca la rimel trebuie sa insist, dar daca folositi mascara normal o sa va impacati bine cu el.
      Miroase foarte frumos si se potriveste perfect cu primavara, care vad ca se lasa asteptata.Trebuie sa te misti rapid daca vrei sa discut si despre cat de repede se separa cele doua componente, si spun asta pentru ca nu prea stau amestecate.Eu de obicei pun doua dischete demachiante in palma si torn produs pe ele, astfel imbibandu-le pe ambele dintr-un foc.
       Ambalajul este simpatic si usor de folosit.Rezistent pentru ca l-am carat dupa mine pe la munte si nu s-a intamplat o data sa curga produsul din el, deci pe mine ma multumeste.
        Un lucru care nu-mi place este ca nu e spornic.Fiind nevoita sa folosesc patru dischete, deci o cantitate dubla de produs, pentru a indeparta rimelul imi dau seama ca mai mult de o luna nu o sa ma tina acest recipient cu doar 125 de ml de produs.

Il recomand?Da, este un produs care isi merita banii, mai ales ca intra in categoria celor sub 20 de lei.Face aproape tot din ceea ce promite, iar daca nu folosesti produse rezistente la apa o sa  iti placa.
Brand: elmiplant
Nume:Skin Moisture Demachiant pentru ochi cu dubla actiune.
Valabilitate: 12 luni de la deschidere
Cantitate:125 de ml
Pret: ~ 12 lei
De unde se cumpara: Eu l-am cumparat dintr-un Mega Image pentru ca in alta parte nu l-am gasit, dar presupun ca o sa il putem cumpara mai de peste tot.

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com