D!SRUPT by Goldwell COLOR ZOOM 2016

By | 3/19/2016 12:08:00 a.m.
    Pe data de 14 martie s-a lansat noua colectie Goldwell si am fost printre fericitii participanti ai galei.Sincera sa fiu nu asteptam sa fiu uimita sau sa apara lucruri pe care nu le-am mai vazut, dar asteptarile mi-au fost intrecute.
    Evenimentul de lansare a noii colectii a fost realizat de TopLine in incita salii de evenimente Le Chateu.Stiam ca o sa fie prezenta Agnes Westerman, dar nu ma asteptam sa faca ea demonstratiile.De o simplitate debordanta si cu o experienta mai mult decat vasta m-a facut sa inteleg ca alegera unei tunsori nu tine doar de tine, cel care o porti, ci si de cel care ti-o realizeaza.Lucruri care din descrierea ei mi se pareau banale au reusit sa iasa din tipare si sa ma uluiasca prin simplitatea si totodata complexitatea lor.
    Alegand ca punct de plecare "ruperea" oricaror limite in materie de forma, culoare si textura parului, stilistii Simina Cheteles si Raul Tisa de la Vestige Atelier des Beaux Arts Cluj, sub atenta indrumare a invitatului special Agnes Westerman parca au reinventat viziunea noastra despre cum ar  trebui sa arate o coafura.
    Folosindu-se de fluiditatea specifica formelor organice, cei trei stilisti s-au jucat cu coafurile, transformand scena intr-un catwalk pentru hair fashion.
    Pentru ca se considera ca aceea care da impresia de miscare este culoarea pentru show s-au ales combinatii indraznete si iesite din tipare, preferandu-se griul metalizat ca baza si culorile puternice ca accente.Suprapunerea de culori este unul dintre trenudurile acestui an, mai ales ca are rolul de a 
creea noi nuante, mai versatile si mai personale.
“TEXTURILE AU TRECUT IN ALTA DIMENSIUNE: DE LA VOLUM DIFAN LA MARGINI CIUDATE SI TEXTURI MULTI-DIMENSIONALE.”
    Odata cu lansarea noilor trenduri, TopLine a adus in Romania si o noua gama de produse Goldwell:
    GAMA KERASILK – Premium Hair Care cu tehnologia KERATRANSFORM, care contine 5 categorii de produse:
       

                  KERASILK CONTROL – de la par dificil de coafat la par fabulos.KeraShapeTechnology activata termic.Modifica forma si netezeste parul greu de coafat, frizat pentru pana la 3–5 luni.Tratamentele din salon cu performante excelente.
                  KERASILK RECONTRUCT – de la par stresat la par suplu.Hidrateaza si repara parul stresat si degradat.Tratamentele din salon care rasfata parul.
                  KERASILK REPOWER – VOLUME – de la par tern la luxuriant.Consolideaza si fortifica parul fin, fara volum.Produsul perfect pentru un styling cu volum.Tratamentele din salon pentru fortificarea firului de par.
                  KERASILK REPOWER – ANTI HAIR LOSS – de la par tern la luxuriant.Indeseste si ingroasa parul slabit.Previne caderea ereditara a parului.Tratamentele in salon pentru stimularea scalpului.
                  KERASILK COLOR – de la par tern la par umitor.Pastreaza culoarea pentru un luciu maxim.Protejeaza culoarea impotriva matuirii premature.
      Pentru ca stiti bine cat sunt de curioasa mi-am dorit sa incerc cateva dintre noile produse asa ca in curand veti afla si parerea mea despre ele.
      Ce spuneti?Ati fost vreo data la un astfel de eveniment?


Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com