Sunt #bronda.Ce e #bronde si de ce e diferit de ombre?

By | 3/30/2016 10:34:00 a.m.
     Gata, am 23 si pot spune fara rusine ca m-am vopsit.Bine...m-am aproape vopsit.Stiti parerea mea despre a-ti vopsi parul fara sa ai fire albe asa ca nu va asteptati la o schimbare uluitoare, insa efectele obtinute sunt cu adevarat "intorcatoare de cap"(adica te vad pe strada si intorc capul dupa tine; mie mi s-a intamplat).
      De curand am fost invitata la evenimentul de lansare a noii L'Oreal Preference Glam Bronde de Ani pentru a testa pe propriul par tendinta anului 2016 in materie de hair si efectele sale m-au convins.
      Noua vopsea de la L'Oreal vine in doua variante: No 2 si No 5, fiecare avand rolul de a deschide firele de par mai mult sau mai putin, pentru a-ti oferi efectele pe care soarele le are asupra parului pe timp de vara: o deschidere usoara si naturala.
       Eu am avut parte de tratament cu No 2 pentru ca am baza naturala destul de deschisa.Produsul se aplica cu o perie speciala pe care o primiti in cutie si care arata asa:
      Totul decurge usor si foarte rapid.Ai componentele, le pun in recipient, le agiti ca sa se amestece, dupa care aplici direct din tub pe peria de mai sus si pe aceasta o treci prin par, exacta sa cum face Draghia in videoclipul de mai jos:
       Eu am zis ca daca el poate, toate putem.Serios ca este usor.Am incercat sa o conving pe mama sa o bronzesc, dar a zis ca deocamdata nu are rost pentru ca oricum urmeaza sa se vopseasca nu stiu ce culoare.Poate de Pasti.Am zis ca astept si vedem dupa daca este nevoie  sa mai insist;de obicei vine ea la mine si zice: n-ai zis ca ....si asa incepe joaca.
       Alte lucruri pe care trebuie sa le stiti sunt ca:
-vopseaua se aplica doar pe par, lasandu-se aproximativ un centimetru intre scalp si locul de unde se incepe pieptanarea cu peria speciala.
-depinde foarte mult daca ai sau nu parul vopsit in prealabil; exista sanse mari ca daca il ai vopsit efectele sa nu fie la fel de vizibile.
- nu este nevoie sa va tapati, asa cum era necesar la ombre (deci mai putina durere pentru ca nu trebuie sa descurcati parul tapat)
- stilisti recomanda o aplicare mai fina in partea de sus a parului (adica cea vizibila)
-durata de actionare depinde de cat de deschise iti doresti tu sa ai suvitele.Am vazut la fete ca s-a stat si cate o ora si ceva pe parul vopsit; eu am stat doar 30 de minute pentru ca actioneaza mai rapid de parul natural, se pare.
-efectul nu va fi unul pe care l-ati putea obtine la un salon, trecerea nefiind asa de lina;s-ar putea sa va ia putin sa va obisnuiti.
       Am mai jos doua fotografii doveditoare in ceea ce priveste efectele sale inainte (stanga) si dupa (dreapta).
       Eram deja vopsita ombre, dar la un nivel foarte jos al parului asa ca tusele bronde au urcat spre partea de sus a capului, vazandu-se o diferenta clara.Asa cum v-am spus si in clipul de sambata trecuta, consider ca nu echivaleaza o vopsire la salon, dar incearca sa fie cat mai aproape.Efectele exista, trebuie doar sa stii sa lucrezi cu ea.
        Vopseaua se gaseste in magazine la pretul de 36,5 lei.
         Ei bine? Ce spuneti?Sunteti gata sa va luati inima in dinti si sa va faceti #bronde?                    


Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com