Cadouri de la Nivea pentru mamele noastre

By | 3/04/2016 08:21:00 a.m.
       Sa ii cumperi mamei tale, sau femeii iubite, un cadou este destul de delicat pentru ca nu stii mereu ce i s-ar potrivi , de ce ar trebui sa iei aia si nu pe ailalta si tot asa.
       V-am bagat in ceata?Super!
       Ce vreau sa va zic azi este ca Nivea s-a gandit la faptul ca atat noi, cat si voi, barbatii, nu prea avem timp sa cautam idei de cadouri acum pe ultima suta de metrii asa ca ne vine in ajutor cu trei variante de cutii cadou:


   

Riduri? Nu şi pe tenul mamei tale! Oferă îngrijirea eficientă anti-rid cu ajutorul cremei de zi Q10 Plus de la NIVEA ce previne apariţia ridurilor şi a altor semne ale îmbătrânirii, lăsând tenul intens hidratat şi catifelat.

      Lupta anti-rid începe încă de la apariţia liniilor fine, astfel că folosirea produselor potrivite fiecărei etape prin care trece tenul este esenţială. Pentru cea mai bună prietenă, alege cadoul special de la NIVEA ce conţine apa micelară potrivită fiecărui tip de ten şi crema anti-rid hidratantă de zi pentru menţinerea unui ten plin de fermitate! Având o formulă uşoară, cu ulei din seminţe de struguri şi Vitamina E, ingrediente ce ajută la hidratarea intensă a tenului, prietena ta se va bucura din plin să observe cum produsul acţionează rapid şi fără efort!
Tenul normal al surorii tale se va împăca perfect cu crema hidratantă de zi de la NIVEA. Datorită texturii uşoare, neuleioase, produsul se absoarbe rapid în piele şi oferă protecţie împotriva factorilor externi. În plus, pentru ca liniile fine să nu apară precum musafirii nepoftiţi, sistemul special de protecţie UVA, în combinaţie cu FPS 15, previne îmbătrânirea prematură a tenului.


Preturile pachetelor sunt: de 47 de lei pentru primul si 39 de lei pentru celelalte doua.
Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com