Yves Rocher Serum Exceptionnel - ser pentru par fragil si casant

By | 2/22/2016 10:55:00 a.m.
      Poate v-ati dat seama, poate nu v-ati dat, dar inainte de Craciun am ales sa imi deschid varfurile firelor de par, intr-un ombre usor si vesel.Aceasta a fost prima interventie "majora" pe care am realizat-o la nivelul parului asa ca inainte m-am informbat si "blindat" cu cele mai bune produse pentru hidratarea parului pe care le-am gasit.
      Cautarile mele m-au dus la unul dintre produsele noi din portofoliul Yves Rocher, produs despre care deja v-am vorbit in articolul Yves Rocher, Noutati, Poze.
      Ce este special la acest ser?El este realizat din 97% ingrediente de origine vegetala.Treaba reala este ca are in compozitie micro-uleiuri cu Peptide de Hibiscus care au rol reparator, fortificand fibra capilara si dandu-i parului stralucire si o senzatie matasoasa.
      Eu il folosesc din decembrie, si pentru ca sunt pe cale sa-l cumpar pe al doilea am zis sa va scriu totusi despre el, adica sa nu fac asa cum fac in mod normal: uit sa scriu tocmai despre produsele care-mi plac cel mai mult.
      Produsul este ambalat intr-un recipient de sticla, dotat cu pompita, ceea ce faciliteaza aplicarea usoara si dozarea corecta a cantitatii.Mirosul este floral, probabil de hibiscus, si discret astfel ca daca sunteti sensibile din punct de vedere olfactiv nu o sa va deranjeze.Pentru mine aspectul "miros" este nu neaparat fundamental, dar important.Imi place sa folosesc produse cu mirosuri frumoase, dar care sa nu fie prea puternice pentru ca altfel imi vor "pune in umbra" parfumul si nu-mi doresc acest lucru.Din pacate odata aplicat pe par mirosul dispare in proportie de 80%.
      Consistenta este lichida, iar aplicarea pe par este usoara pentru ca, in cazul meu, produsul este absorbit imediat in firele de par asa ca nu raman cu pelicula uleioasa sau de alta natura pe maini, ceea ce ma bucura enorm.
       De cand il folosesc am observat ca varfurile firelor de par nu si-au schimbat structura, nu am mai multe fire despicate si nici nu sunt mai casante, lucruri pentru care eu chiar sunt fericita deoarece in momentul in care realizezi o decolorare a acestora trebuie sa te astepti la "mici dezastre".Avand in vedere ca la fiecare spalare folosesc peria cu aer clad, dar nu folosesc si un produs pentru protectie termica pot spune ca parul meu se comporta si arata exemplar.
        De fapt, asta este si motivul pentru care am ales sa il recumpar.Nu ma asteptam sa faca minuni, ci doar sa ma ajute sa imi mentin parul in starea actuala.Good job!

Il recomand? Da, este un produs care ajuta la hidratarea si mentinerea cat mai sanatoasa a firelor de par.
Brand: Yves Rocher
Nume: Serum Exceptionnel
Valabilitate: 18 luni de la deschidere
Cantitate: 30 ml.
Pret: 27 de lei
De unde se cumpara: www.yves-rocher.ro

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com