Ai vazut ce smechere sunt noile produse Melkior?Eu vreau un lip pen!

By | 2/10/2016 11:36:00 a.m.
       Imi place cum se dezvolta brandul Melkior, chiar consider ca a avut in ultimul an o ascensiune mare si frumoase, lucru datorat in principal imbunatatirii calitati produselor.
       De la farduri mai cremoase si pigmentate la rujuri si oje in nuante care complimenteaza orice femeie.Ma bucur sa va anunt de noutatile, mai ales ca am gasit deja cateva produse care mi-au atras atentia.
       Cel mai mult mi-a stranit curiozitatea noul lip pen in nuanta Bordo:
       Al doilea produs nou pe care nu m-as supara sa il am este noua pensula de fond de ten.Nu pot spune ca am incercat prea multe pensule care aveau scop si sunt curioasa, mai ales ca am citit numai de bine despre pensulele lor:
       Tot printe noutati se gasesc si o noua nuanta de fond de ten si un creion in nuanta brown, dar acestea doua nu pot spune ca se afla pe lista mea de favorite, asa ca o sa imi pastrez banii si interesul pentru cele doua de mai sus.

       Vedeti ca acum au o oferta si la rujuri, adica iti cumperi unul si il primesti pe al doilea gratuit, oferta care tine pana la sfarsitul lunii februarie.Produsele le puteti cumpara atat din magazinele fizice, si apropo de asta, nu stiu daca ati aflat, dar acum au magazin si in Timisoara!, cat si din magazinul online: www.melkior.ro .


Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com