Melkior Lip Pen Bordo Review, Photos, Swatches

By | 2/24/2016 09:58:00 a.m.
     Asa cum v-am zis si in videoclipul "Discutii, sfaturi, pareri de SAMBATA", acest creion-ruj a ajuns repede printre preferatele mele in principal datorita culorii sale, dar nici capacitatile lui de hidratare si aplicare nu sunt de inlaturat.
     Eram tare curioasa de aceste LipPen-uri de la Melkior, lucru datorat in principal bloggeritelor care le-au laudat atat de mult in online.Bravo fetelor!Faceti o treaba foarte buna!
     Tenul meu mai alb ca laptele imi permite sa pun in valoare orice ruj in nuante inchise sau rosii asa ca, probabil cum va puteti imagina, majoritatea rujurilor mele sunt in nuante de rosu, sau bordo ,mov sau derivate.Bucuria a fost nespusa in momentul in care am primit la BeautySwapbyBeautyBarometer aceasta noua nuanta (abia lansata).
     Ambalajul este ergonomic si usor de folosit, facilitand astfel si purtarea lui in geanta pentru ulterioarele aplicari pe parcursul zilei.Eu sincer nu-l consider un lip pen, cat mai repede un ruj in ambalaj de creion mecanic.
      Textura este cremoasa si hidratanta.Nu mi s-a intaplat sa am buzele uscate in zilele in care l-am folosit (si s-au strans doua saptamani legate deja).Finish-ul este unul lucios, dar produsul nu este sidefat si nu are sclipici sau sidef.
      Un alt lucru de luat in considerare este pigmentul.Nu mi s-a intamplat de multe ori pana acum ca un ruj sa isi "imprime" pigmentul in buze astfel incat sa acestea sa ramana colotare si dupa ce produsul nu se mai afla efectiv pe buze.Good job!

Il recomand? Da, este un produs care merita luat in considerare pentru utilizarea zilnica.
Brand: Melkior Professional Romania
Nume: Lip Pen
Nuanta: Bordo
Valabilitate: 12 luni de la deschidere
Cantitate: 2,5 grame
Pret: 35,90 lei
De unde se cumpara: magazine Melkior, www.melkior.ro

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com