Slabeste rapid cu LPG 14-days Express Slimming Concentrate

By | 1/30/2016 01:20:00 p.m.
      Tocmai ce am platit avansul pentru vacanta in Thassos din vara si ma tot gandesc daca sa imi fac de pe acum abonament la sala sau sa incep sa merg la masaj pentru a scapa de centimetrii pe care nu vreau sa-i etalez pe Marble Beach.
       Pana sa ma hotarasc mi-a atras atentia kit-ul acesta nou aparut de la LPG : 14-days Express Slimming Concentrate care promite sa diminueze atat greutatea corporala (mai exact grasimea), cat si celulita.
       Din ce se spune acesta ar avea o formula concentrata care combina cinci extracte de plante la care se adaugL-Carnitine si Cafeina, toate acestea oferind combinatia ideala de ingrediente care sa ajute la eliminarea depozitelor de grasime , transformandu-le in energie.
       Kitul contine 14 fiole a cate 10 ml, exact cat ai nevoie pentru doua saptamani de utilizare zilnica. Fiecare doza contine 7843 mg ingredienti activi, printre care carnitina si cofeina - 342,86 mg/ doza. Aroma de portocala si piersica.
       Mie, ca unei adevarate lenese, mi-a starnit interesul, desigur.Inca ma gandesc daca sa incep sa fac sport sau sa apelez la variante mai simple de remodelare corporala, insa am zis sa va zic si voua despre acest kit, poate ma puteti sfatui ce sa aleg.
        Acest kit se gaseste pe www.toplineshop.ro .

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com