Good Hair Day Arctic: sau cum sa ai parul misto in fiecare zi

By | 1/20/2016 07:59:00 p.m.
      Informatia asta mi-a venit in casuta de email exact cand trebuia.Spun asta pentru ca m-am hotarat sa investesc cat mai repede in produse bune de hair styling.
      De cand am ombre hair am vazut cu ce se confrunta femeile care isi vopsesc parul si sincer consider absolut necesar sa ai produse de aranjarea acestuia care sa nu ti-l usuce si rupa.Nu ma asteptam ca vopsitul sau mai exact decoloratul sa-l fragilizeze atat de mult si o sa ma gandesc serios inainte sa mai realizez o astfel de schimbare.
       Daca tot am facut-o si am vazut ce inseamna, e cazul sa incep sa imi caut si "gadget-uri" care sa nu mi-l afecteze mai tare.D-asta va vorbesc azi de GHD, firma al carui slogan este "good hair day, every day".
       Colectia Arctic de la GHD este una limitata, fiind inspirata probabil de frigul si ninsoarea care au venit in Romania (glumesc, desigur!) si are in componenta produse pentru indreptarea si ondularea parului.Inspirata de albul cald si auriul arctic, aceasta noua editie limitata a produselor GHD  aduce o nota de versatilitate produselor, oferind femeilor atat calitate, cat si un ambalaj elegant.

        Eu am pus ochii pe o placa de par deocamdata, voua ce va face cu ochiul?

P.S: produsele se gasesc pe www.toplineshop.ro.

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com