Bioderma Atoderm Nutritive Review, Video, Photos, Swatches

By | 1/23/2016 07:00:00 p.m.
      Brrr, ce zi geroasa.Nu prea inteleg cum se schimba vremea de la 12 grade cu plus la -20, dar cine sunt eu sa ma impotrivesc ei?Treaba naspa cu aceste schimbari bruste de temperatura este ca afecteaza in mod negativ pielea, tenul si chiar personalitatea noastra.
      Pentru piele  avem solutie, o invelim bine in haine calduroase si pufoase, personalitatea  dregem cu un vin firet, sau dupa caz cu o ciocolata dulce si plina de arome, dar cu tenul ce facem?
      Il hidratam, acesta este raspunsu corect.Trebuie sa ii oferim produse care il hransesc si il lasa sa respire in acelasi timp, asa ca noua mea descoperire Bioderma Atoderm Nutritive este varianta pe care v-o propun azi.
      Bogata in ingrediente care ajuta la absorbtia rapida in piele si la hranirea acesteia in profunzime, Bioderma Atoderm Nutritive are marea calitate de a lasa un finish mat.Este detinata cu precadere pentru tenurile uscate si foarte uscate, dar eu va spun ca merge de minune si pe tenurile mixte, tocmai datorita finish-ului mat.
       Nu va spun mai multe, va las sa vedeti ce i-am povestit prietenei mele despre aceasta crema cum altfel decat la cafea:

Il recomand? DA, este un produs care merita fiecare lauda care i se aduce.Nu stiu de ce dar cred ca treaba cum ca este doar pentru pielea uscata o consider eronata, dar probabil ei la Laboratoarele Bioderma au facut teste si le-au iesit ca pe pielea mixta/grasa nu functioneaza.Eu o sa ii contrazic si sa le spun ca isi indeplineste scopul de minune si pe tenurile mixte.
Brand: Bioderma
Nume: Atoderm Nutritive
Valabilitate: 6 luni de la deschidere
Cantitate: 40 ml
Pret: intre 25 si 30 de lei, depinde de unde o cumperi.
De unde se cumpara: farmacii offline si online

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com