Porti caciula, dar nu stii cum sa faci ca parul sa arate bine si dupa ce o dai jos?

By | 1/07/2016 06:43:00 p.m.
       Ei bine si eu am aceiasi problema.Nu am nimic de comentat despre parul meu.Imi place si nu l-as schimba pe nimic, dar parca dupa ce imi scot caciula/ fesul ma mai gandesc.Lipit de cap si parca plin de sebum incepe sa ma faca sa-mi fie rusine cu el ca si cum nu l-as fi spalat de saptamani intregi.
       Pentru ca m-am gandit ca multe dintre voi va confruntati cu aceiasi problema am zis sa gasesc o varianta care ne-ar putea ajuta pe toate.Astfel am zis sa va fac si review unui produs care a ajuns repede in categoria preferatelor: XXL Volume Dry Shampoo de la Batiste.Il folosesc de mai bine de un an si acum ca iau parte la campania de promovare a brandului Batiste realizata de BuzzStore am zis ca este cazul sa ii dedic un articol si un video.
        Vizionare placuta!

          Un alt motiv pentru care am realizat acest film este pentru a va arata cum se foloseste samponul uscat.Stiu ca multe dintre voi va intrebati "cum pot folosi samponul uscat?" asa ca nu am gasit o varianta mai buna decat aceasta.
           Voi ati folosit sampoane uscate pana acum?

Il recomand? Da, este un produs pe care l-am recumparat pana acum de mai bine de cinci ori si oricare alt sampon uscat as fi incercat pana acum, nici unul nu s-a ridicat la efectele acestuia.
Brand: Batiste
Nume: XXL Volume Dry Shampoo
Valabilitate: nespecificat
Cantitate: 200 de ml, dar il puteti gasi si in varianta de 400 de ml
Pret: ~25 de lei, dar gasiti oferte de fiecare data
De unde se cumpara: Farmaciile Sensiblu, Douglas.
             Acest produs a fost primit in cadrul campaniei de testare BuzzStore!

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com