Wjcon Long Lasting Liquid Lipstick Review, Photos, Swatches

By | 12/04/2015 12:57:00 p.m.
     Stiu ca in perioada asta toate suntem cu ochii in patru pentru a gasi cadouri, atat pentru noi, cat si pentru ai nostrii asa ca va propun sa incepem cu prima parte si sa vedeti daca sa investiti sau nu intr-un ruj mat.
     Pana acum nu m-a dezamagit niciun produs de la Wjcon si ma bucur de lucrul asta pentru ca asa mi-am alimentat curiozitatea de a incerca din ce in ce mai multe.Asa am ajuns sa imi doresc unul dintre rujurile lor foarte rezistente si mate.Pana sa il incerc pe asta de la ei incercasem doar de la L'Oreal si nu pot spuna ca sunt chiar mate, sau nu pe cat de mate imi doresc eu asa ca atunci cand am vazut cat de frumos se aseaza pe buze, si cat de mat este am zis "this is the one".
     Pentru ca imi doresc sa va transmit cat mai multe detalii despre produsele pe care le folosesc m-am gandit ca de data aceasta sa realizez un review video:

      Am uitat sa spun in clip ca are o usoara tendinta de uscare e buzelor asa ca trebuie sa  aveti grija cum le hidratati inainte si dupa utilizarea lui.Treaba asta cu uscarea suprafetei pielii am inteles ca o au toate rujurile care devin mate, asa ca nu vad vreo alta solutie.
Il recomand? Da, este un produs rezistent cu finish mat.Daca treci peste micile probleme pe care le are, dar care nu sunt decat niste detalii o sa devina cel mai bun prieten al buzelor tale.
Brand: Wjcon
Nume: Long Lasting Liquid Lipstick
Nuanta:08 Sangria
Valabilitate:18 luni de la deschidere
Cantitate: 7 ml
Pret: ~ 7 euro
De unde se cumpara: magazinele Wjcon, in Bucuresti este doar unul singur, in centrul vechi

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com