KIKO Pearly Eye Base Review, Photos, Swatches

By | 12/10/2015 06:53:00 p.m.
    Pentru ca Anca m-a intrebat despre primerul pentru pleoape de la Kiko m-am gandit sa va scriu un review pentru a va demonstra de ce imi place sau nu imi place.
    Asa cum va spuneam si in primul meu video de pe Youtube ( Cumparaturi din Italia #1) l-am cumparat din nevoie, pentru ca am uitat sa imi iau de acasa Shadow Insurance de la Too Faced si trebuia sa folosesc un produs pentru a-mi tine machiajul ochilor intact pe parcursul zilei.
    Pentru ca mai incercasem produse de la KIKO si stiam ca imi plac am zis sa ii dau o sansa, motiv pentru care am ajuns in magazinul lor si am pus mana pe KIKO Pearly Eye Base plina de speranta.
    L-am incercat mai bine de doua luni si jumatate deja si pot spune ca parerea mea nu este prea favorabila.O sa intelegeti imediat ce vedeti pozele doveditoare.
    M-am gandit sa nu va scriu despre el cat inca nu il incerc si pe vremea rece, pentru ca prima perioada  de testare a avut parte de vreme calduroasa.M-am gandit ca na..e cald afara si nu face fata.A trecut luna octombrie, si luna noiembrie si am ajuns sa cred ca produsul asta nu merita nici macar review pe blog, dar pentru ca nu vreau sa dati banii pe prostii  am hotarat sa va dezvalui de ce eu cred ca nu este cazul sa cumparati acest produs.
    In primul rand sa vorbim despre ambalaj.Cu acesta sunt de acord, e usor de folosit si asigura faptul ca nu vei pierde nici un pic de produs.Si daca stau sa ma gandesc asta este singurul lucru bun cu care il pot asocia.
    Cred ca imi place si culoarea, asa perlata cum este, problema este ca atunci cand il aplic pe pleoape nu se intinde uniform, se usuca foarte repede si acestea doua impreuna face ca fardul sa se aseze intr-un fel in zonele in care este mai mult produs decat in cele in care este mai putin.
    Privind treaba la care ar trebui sa se descurce cel mai bine va pot exemplifica daca face machiajul ochilor sa reziste sau nu.
    Am hotarat sa fac un studiu pe o perioada exacta de timp asa ca am ales o zi insorita si una noroasa, mai rece si acestea sunt rezultatele:
    Nici nu mai conteaza care in ce zi a fost realizat pentru ca efectele sunt aceleasi: disparitia fardurilor de pe pleoape este aparent imimenta.
    Nu am simtiti de mult timp sentimentul de regret in ceea ce priveste cumpararea cosmeticelor.Consider efectiv ca am aruncat banii pe fereastra si nu recomand nimanui acest produs.
    E pacat, sincer va zic..au produse atat de bine formulate in gama de farduri, oje, rujuri...si dau cu bata in balta la primere.Sincera sa fiu eram interesata de fondurile lor de ten si de pudre, dar dupa experienta asta am hotarat sa nu mai incerc de la ei pe banii mei.
     Voi ce experienta aveti cu produsele lor?
Il recomand?NU, nu recomand nimanui acest produs.
Brand:KIKO Milano
Nume: Pearly Eye Base
Nuanta: Pearly
Valabilitate: 12 luni de la deschidere
Cantitate: 15 ml
Pret:  ~35 de lei/ 7 Euro
De unde se cumpara: magazine fizice/ online

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com