Concurs: Cadouri de la Mosu' pentru tine si al tau!

By | 12/18/2015 09:31:00 a.m.
        Pentru ca vine Craciunul si e frumos sa daruiesti si sa le faci bucurii celor de langa tine, impreuna cu Sarantis, am pus la cale un al doilea concurs din seria celor pentru tine si cel de langa tine, astfel ca de azi inainte aveti o saptamana timp in care sa va inscrieti voi, sau iubitii vostrii, sau amandoi, la acest concurs.Premiile sunt un set B.U. Wild si un set STr8 Freedom.
         Acest concurs este destinat acelora dintre voi care isi doresc sa le daruiasca celor care au stat langa ei intregul an, i-au sustinut si inteles chiar si in cele mai grele momente.
         Asadar, daca ai langa tine o doamna, sau un domn caruia vrei sa ii faci o bucurie odata ce iti faci si tie acesta este concursul potrivit!
          Ce trebuie sa faci?
1.Sa dai share acestui articol dandu-i TAG persoanei careia doresti sa ii faci cadoul, ca sa vada ca te gandesti la ea/el.
2.Lasa-mi un comentariu cu raspunsul la intrebarea"Care este lucrul care-ti aduce aminte de Craciunurile copilariei tale?" si link-ul share-ului tau.
           Bafta tuturor!Concursul se inchieie pe data de 25, in ziua de Craciun, pentru ca da, imi doresc sa fiu un al doilea Mos Craciun.
           Felicitari!Castigatoare este Zamfir Ramona Dora.Astept email de la tine cu adresa si numarul de telefon pentru a-ti trimite premiile!
Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com