Video: Biscuiti cu mar si scortisoara

By | 12/09/2015 11:16:00 p.m.
     Azi va momesc cu prajituri.Stiu ca de mult nu v-am mai scris despre ele, dar acum ca tot a venit perioada sarbatorilor am zis sa va dau cateva ponturi.
     Ei, nu eu ca la mine pasiunea gatitului nu mai e asa "in floare", ci Luiza care abia a descoperit-o si isi doreste sa experimenteze cat mai mult.Ce trebuie sa stiti despre Luiza Dan?Pai ca este si ea, la fel ca mine pasionata de arhitectura si ca o studiaza, ca este asemeni mie in Italia cu o bursa Erasmus+ si ca de curand si-a dat seama ca ii plac prajiturile.Nu sa le manance, sau nu doar sa le manance, ci si sa le prepare.
      Evident ca incearca toate prajiturile care-i cad in mana si eu sunt una dintre degustatori.Pana acum nu a dat gres cu nicio prajitura si sunt sigura ca o sa se perfectioneze din ce in ce mai mult.
      Prima reteta pe care o gasiti de acum pe canalul de youtube SudessaBeautyBlog se numeste Biscuiti cu Mar si Scortisoara si este o reteta pe cat de gustoasa, pe atat de simplu de realizat.Eu sincera sa fiu nu ma asteptam sa dureze doar 25 de minute cu tot cu coacere, dar na..eu sunt mai Toma necredinciosul cand vine vorba de timp.
       Sper sa va placa si mai ales sa va faca pofta:


 
Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com