Bioderma Sensibio H2O Solutie Micelara Review,Photos

By | 12/06/2015 05:00:00 p.m.
     Nu imi dau seama de ce nu apuc niciodata sa va vorbesc despre produsele pe care le folosesc in fiecare zi.De exemplu despre solutia micelara de la Bioderma puteam sa va scriu inca din 2012, dar eu nu....ma trezesc abia la sfarsitul anului 2015 sa ii dedic un articol.
     Si imi place, si cred ca este cea ma buna metoda de demachiere a tenului sensibil.Si chiar si asa tot a trecut prea mult timp de cand as fi putut sa va dau de veste despre ea.
     Eu o folosesc, asa cum v-am zis si mai sus, de mai mult de trei ani si da, imi place.E varianta perfecta pentru curatarea delicata a pielii care tinde sa se inroseasca doar de la simpla atingere.Poate fi folosita pe orice tip de machiaj, si doar cel rezistent la apa ii da batai de cap, dar il dovedeste pana la urma.
     Daca aveti ochii normali, nu prea sensibili ca ai mei o sa va placa sa va demachiati si machiajul lor cu minunata Bioderma Sensibio H2O, eu nu o pot folosi pentru ca zona e prea sensibila si incep sa mi se inroseasca ochii imediat.
     Pentru ca am vrut sa va conving ca ceea ce spun este adevarat am swatch-uit mai multe produse de machiaj:rujuri, farduri, linere, si amaplicat testul rezistentei la demachiere.Puteti vedea ca la cele rezistente la apa a trebuit sa insist pentru a se sterge, dar intr-un final pielea a fost curatata fara a se inrosii sau irita.
     Eu o consider cea mai buna apa/solutie/lotiune micelara incercata de mine.O alta buna, adica se apropie foarte mult de aceasta este cea de la Garnier(Review aici), care are si avantajul unui pret mai mic.Sunt persoane care nu fac diferenta intre cele doua, dar la mine se observa la cat de rau mi se irita ochii.

Il recomand?Da, este un produs cu care merita sa va rasfatati, si spun aste pentru ca stiu ca sunt persoane care tolereaza foarte bine si alte produse de demachiere.Treaba este ca odata ce o incercati, o sa va dati seama de ce o iubeste atata lume.
Brand:Bioderma
Nume:Sensibio H2O Solutie Micelara
Valabilitate: 12 luni de la deschidere
Cantitate:eu o am in toate variantele: 100ml, 250 ml si 500 ml.
Pret:Depinde tare mult de la farmacie la farmacie.Eu mi le cumpar de obicei de la Farmacia Tei si iau doua de 250ml la aproape 40 de lei, dar am vazut in Sensiblu una de 250ml la 57-59 de lei.
De unde se cumpara:Farmacii, site-uri online.

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com