CND RescueRXx Review, Photos,Swatches

By | 12/11/2015 04:40:00 p.m.
     Imi place ca unghiile sa arate bine si ingrijite, ca doar d-asta v-am scris si articolul "Unghii frumoase in 4 pasi", dar cel mai frumos este sa poti avea asta fara sa muncesti, nu?Din acest motiv am ales sa incerc manichiura semi-permanenta, dar dupa trei luni unghiile mele aratau ca dupa razboi.
     Parca citindu-mi gandurile, TopLine Shop mi-a trimis in perioada aceea CND RescueRXx, un tratament pentru unghii care are rolul de a reduce exfolierea si indeparteaza petele lasate de oja.
     Ca sa fiu sincera, la inceput l-am cam luat in ras, dar dupa o luna de utilizare mi-am dat seama ca fac o greseala.Unghiile mele, care mai ieri erau rupte, exfoliate si fragile ajunsesera sa creasca si sa nu se mai rupa.In vederea petelor am observat efecte mai tarziu, dupa ce am reinceput sa folosesc oja.
     L-am folosit o luna in fiecare zi, dupa care cate o saptamana in fiecare luna.Stiu ca asta inseamna sa stau fara oja o saptamana, dar macar asa nu mi se mai rup unghiile inainte de fiecare schimbare de manichiura.
     Produsul este ambalat clasic, si se aplica cu o pensula asemeni celei de oja, dar textura este uleioasa cu un miros usor dulceag.Imi place tare mult mirosul, dar si faptul ca intra repede in unghii.
      In poza de mai sus puteti vedea exact cum se vede pe unghii.
      O alta treaba simpatica este faptul ca desi pare o cantitate mica de produs inca nu am ajuns nici macar la jumatatea sticlutei.
      O sa continui sa il folosesc pana se termina si o sa il recumpar.V-am zis deja ca nu ma asteptam sa functioneze, pentru ca am incercat atatea produse care nu au facut nimic inaintea acestuia, dar iata ca m-am insetat.

Il recomand?Da, este un produs care cu siguranta nu va mai lipsi din rutina mea de ingrijire a unghiilor.
Brand: CND
Nume: RescueRXx
Valabilitate: 12 luni de la deschidere
Cantitate: 15 ml
Pret: ~ 122 de lei
De unde se cumpara: www.toplineshop.ro si cred ca si in saloanele care lucreaza cu Top Line Europa, dar eu nu il gasesc acum pe site.Sper doar sa nu fi fost scos din portofoliul CND.

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com