MustaeV Tension Fit Liquid Liner Brush Pen Review, Photos

By | 11/11/2015 11:03:00 a.m.
        Mult timp am folosit acelasi eyeliner si nu as fi renuntat la el, dar m-am bucurat cand am deschis coletul de la MustaeV si am vazut ca printre produsele pe care le-am primit este si Tension Fit Liquid Liner Brush Pen.
        Am citit multe pareri bune despre acest produs, una dintre cele mai mari calitati ale sale fiind cea de a realizarii liniilor subtiri si precise.Mie mi-a fost destul de greu sa cred asta, mai ales ca la prima vedere aplicatorul este tip carioca.Nu stiu sa explic din ce motiv eu nu ma pot descurca cu un astfel de aplicator, asa ca le prefer pe cele tip pensula.
        Ei bine, aplicatorul nu este o carioca, ci o pensula foarte bine definita, care permite miscarea libera si aplicarea cat mai usoara si precisa a produsului.
        Un alt lucru care il consider bun este faptul ca produsul este ambalat intr-un "stilou", astfel ca nu trebuie sa imbib pensula in produs atunci cand se usuca.Am suferit de treaba asta de cand am descoperit tusul pentru ca e destul de incomod sa nu reusesti sa iti termini treaba dintr-o singura linie.
        O alta calitate a acestui tus lichid este faptul ca nuanta este farte intensa.Rar s-a intamplat pana acum sa fie nevoie sa revin peste o linie deja desenata.

Il recomand?Da, este un ptodus care a detronat tusul meu preferat asa ca nici nu ma gandesc sa nu il am in trusa de machiaj de acum inainte.
Brand:MustaeV
Nume:Tension Fit Liquid Liner Brush Pen
Nuanta: Black
Valabilitate: 6 luni de la deschidere
Pret:18 $
De unde se cumpara: www.mustaevusa.com  


 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com