Megaoferta pe Iherb.com: RealTechniques, Ecotools

By | 11/26/2015 11:45:00 p.m.

    Stiti ca nu dau sfoara in tara fara sa fie adevarat asa ca va anunt ca weekend-ul acesta, pe Iherb.com puteti face adevarate afaceri in ceea ce priveste economia de bani.
    Daca va doriti de mult produse EcoTools de exemplu, trebuie sa stiti ca acestea au 20% reducere, la care se adauga o alta reducere de 10% pentru ca s-au gandit ei sa dea reduceri de zece la suta la toate produsele care se incadreaza in categoria Bath&Beauty.
     La fel si la produsele de la RealTechniques.Eu una sunt fan al ambelor marci asa ca nu mi-a fost greu sa ma decid daca sa dau o comanda sau nu.Reducerea de la Deluxe Gift Set, 5 Brushes + Clutch a fost de 50%.Deci am dat pe el doar 62 de lei! Daca va uitati pe site-urile de la noi o sa vedeti sume cu mult peste asa ca nu vad de ce ati mai astepta.
     Sa va mai zic si faptul ca daca sunteti la prima comanda puteti folosi codul SUD431 pentru a avea o reducere de inca 5%?
     Eu mi-am comandat:
1.Real Techniques Miracle Complexion Sponge 22,5 lei (25 lei)
2.Real Techniques Deluxe Gift Set  62 lei (128 lei)
4. EcoTools, Sustainable Moisture Socks 13,30 lei (16 lei)
         Acum tot ce trebuie sa fac este sa astept sa ajunga.Imi doresc tare mult sa nu se piarda coletul pe drum.Pana acum nu s-a pierdut niciunul, dar inca stau ci frica in san.Doamne ajuta sa ajunga cu bine!
         Voi ce vreti sa va comandati de la ei?Ce v-a facut cu ochiul?

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com