TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection Shampoo and Conditioner Review, Photos

By | 10/26/2015 01:34:00 p.m.
       De cand parul meu nu se mai increteste, si v-am mai vorbit deja despre asta, am avut probleme destul de mari cu scalpul care se usuca si se descuameaza.Trebuie sa recunosc ca sa incerc produse pentru scalp si par nu este cea mai mare dorinta a mea, in principal pentru ca am avut niste experiente destul de urate.
       Gama rosie(denumita si Resurrection)din portofoliul Bed Head by TIGI  este dedicata persoanelor care au un par care are nevoie de reparare, deci este fragil, uscat si fara stralucire.Ce promite sa faca este sa hidrateze, sa il faca mai matasos si mai stralucitor.
       Nu stiu de ce nu am avut pana acum incredere in firmele profesionale cand a venit vorba de ingrijirea parului, dar cu aceasta gama parca am avut o revelatie.Am ales cele doua produse impinsa de la spate de Stella, careia doresc sa ii multumesc.Este exact ceea ce parul meu avea nevoie.
       In mod normal folosesc SelsunBlu o data pe saptamana sau la doua saptamani, si lucrul asta imi face parul sa fie foarte aspru.Minunatiile astea doua il fac sa fie FA-BU-LOS.
       De mult nu am mai simtit ca parul meu sa fie asa de usor de descurcat si de matasos.E o minune sa nu mai simti ca tragi de par si de scalp.Parul meu se incalceste foarte usor, problema asta o am de cand eram mica asa ca am in spate cativa ani de tras de par si stiu cum sa apreciez cand trece peria printr-o suvita si nu se mai opreste pe neasteptate.
        Frica mea cea mai mare cand incerc produse noi pentru par este ca o sa imi reapara pruritul la nivelul scalpului si asta chiar nu imi doresc.In cazul produselor din gama Resurrection nu s-a intamplat asa.Le-am tolerat perfect si nu mi-au aparut nici mancarime si nici descuamari ale scalpului.Minunat nu?
       Un alt lucru pe care l-am observat este faptul ca balsamul nu imi ingrasa parul.In mod normal, daca aplic un alt balsam, a doua zi parul meu arata ca dupa 4 zile de la spalare.Ei bine in cazul asta nu mi s-a intamplat nici macar odata sa fie asa.
       Mirosul este demential.Dulce de-ti vine sa il mananci sa vezi daca chiar are si gust dulce.Iubi cam stramba din nas atunci cand in loc sa ii dau samponul lui ii torn in palma TIGI  Resurrection, si asta pentru ca mirosul ramane in par cam doua zile de la spalare.Smecher, nu?
       Stau si recitesc si imi dau seama ca l-am laudat pana acum de n-am mai putut, dar va rog sa ma credeti ca nu am nimic sa ii reprosez.Da, este scump pentru un sampon/balsam, dar chiar isi face treaba.
       Eu le-am terminat si imi pare rau ca aici in Napoli nu se gasesc de cumparat.Am hotarat sa astept o oferta buna pe www.toplineshop.ro sa le cumpar.Chiar isi fac treaba si merita incercate!
Il recomand? 
Brand: TIGI
Nume: Bed Head
Gama: Resurrection
Valabilitate: 12 luni de la deschidere
Cantitate: 250 ml pentru sampon si 200 ml pentru balsam
Pret: Sampon- 75 de lei
        Balsam- 83 de lei
De unde se cumpara: www.toplineshop.ro

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com