The Wet Brush-Pro Review, Photos

By | 10/06/2015 11:59:00 a.m.
      Sapte ani, de sapte ani nu am mai folosit o perie de par.De atunci de cand parul a inceput sa mi se increteasca m-am lepadat de ele ca de cele rele si nu am mai revenit la a utiliza una pana de curand, cand am descoperit Wet Brush Pro.
       De ce am renuntat la pieptanarea parului, pentru ca asta am facut de fapt, am renuntat sa il mai descurc cu altceva in afara de degete pentru ca orice produs imi distrugea buclele.Am procedat bine?Da, pentru ca astfel buclele isi formeaza singure forma, fara a fi deranjate de perierea excesiva. Bine, daca voiam neaparat sa ma pieptan foloseam un produs cu dintii rari si doar in timpul aplicarii mastii(adica atunci cand imi spalam parul).
       Acum lucrurile s-au schimbat, asa cum pututi vedea si voi in poze.Parul meu nu se mai increteste asa ca ma pot intoarce la vechile obiceiuri.Un singur lucru ma impiedica: NU VREAU!
       Nu stiu daca vi s-a intamplat sau nu, dar mie de fiecare data dupa ce imi pieptan parul uscat imi vine sa il spal din nou doar pentru a-i da o forma cat mai naturala.Din aceasta cauza nu imi pieptan parul intre spalari.
        Un alt lucru m-a indepartat de folosirea periilor pentru descurcarea parului: faptul ca erau greu de curatat, si atunci cand iti era lumea mai draga ramaneau cu dintii prinsi in par (daca acestia erau fixati pe o bucata de cauciuc si nu pe perie efectiv).
        Trebuie sa recunosc ca am fost destul de sceptica in ceea ce priveste Wet Brush Pro, mai ales prin prisma intamplarilor din trecut, dar m-am inselat.Nu s-a intamplat niciodata pana acum sa sara cauciucul din suport, iar de curatat e chiar simplu.Trec de doua ori cu degetele printre dintii ei si tot parul care a cazut este adunat.
        Singura mea mentiune este aceea ca nu am folosit-o pe parul uscat decat de doua sau trei ori, asa ca nu stiu exact daca electrizeaza parul sau nu.Mie nu mi s-a intamplat, dar probabil depinde si de tipul de fir de par.
        Imi place ca scalpul nu imi este zgariat, ci parca masat, lucru dat de bulbii din capatul dintilor periei.Este important sa nu ne ranim scalpul in timpul pieptanarii.
        Produsele se gasesc, asa cum v-am spus si in articolul "E mai usor sa cumperi de pe TopLineShop.ro" in mai multe variante: pentru selfie-uri sau simple, rotunde sau plate, dar mai ales in orice culoare va doriti.

Il recomand? Da, este un produs care m-a facut sa ma razgandesc in ceea ce priveste utilizarea periilor pentru descurcarea parului.Cred ca pe viitor voi fi mult mai "open minded" cand vine vorba de perii pentru par.
Brand:The Wet Brush
Nume:Wet Brush-Pro
Nuanta:Verde
Pret: ~40 de lei
De unde se cumpara: www.toplineshop.ro

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com