Tesori d'Oriente, 6 game cu miresme orientale

By | 10/28/2015 10:23:00 p.m.
       V-am zis eu ca nu conteaza ca nu sunt in tara si ca am zane care-mi spun ce e nou peste tot,nu?De data aceasta va scriu despre un brand pe care eu il indragesc foarte mult: Tesori d'Oriente.
       Am descoperit acest brand acum patru ani intr-un magazin din Italia si m-am indragostit de miresmele orientale pe care le au in portofoliu.De astazi se gasesc oficial si in Romania.
       Cu arome bogate şi pregnante, Tesori d’Oriente transformă ingrediente orientale preţioase în produse de îngrijire pentru corp şi spirit. Texturi fine şi hrănitoare dezvăluie misterul ţărilor de provenienţă ale acestora şi oferă  experienţa completă a unei călătorii senzoriale exotice. Învăluite în poveşti, comorile împletesc filosofiile Estului Îndepărtat, unde frumuseţea este datorată unei stări de bine şi de relaxare psihică şi fizică.
        Cele sase game le gasiti in fotografiile de mai jos, unde puteti vedea si ingredientele care le fac atat de speciale.Gama mea preferata este Hammam si va spun ca pentru prima data am cumparat o apa de toaleta pentru cinci ori la rand.Spre rusinea mea acum nu o am cu mine, dar ma asteapta cuminte acasa:
         Produsele Tesori d'Oriente se gasesc peste tot, dar cred ca cel mai sigur ar fi sa le cautati in hypermarket-uri.Pretrurile variaza intre 11 si 26 de lei.


Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com